Sari la conținut

Rulota Fendt Diamant 510


Rulota Fendt Diamant 510, un model rulota second hand fabricat 2002 si cu o configurare interioara cu doua spatii pentru o familie de 4-5 persoane.
Caracteristici tehnice:
– lungime: 695 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1210 kg;

Acest model rulota este oferit spre vanzare de catre firma de romani cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, a carei activitatea consta in prezentare rulote second hand de vanzare.
Trebuie cunoscut ca vizitarea oricarei rulote din parcul nostru de rulote, este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Rulota Fendt Diamant 510

Rulota second hand se prezinta cu un spatiu de dormit dotat cu doua paturi independente si un alt spatiu de relaxare in care se afla un coltar ce se poate converti in alt loc de odihna.
Zona de bucataria situata in zona centrala, se prezinta cu frigider dotat cu congelator integrat, chiuveta si aragaz cu trei arzatoare acoperite cu geam protectie si un cuptor.
Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de soba model Truma si aparat aer conditionat montat in plafon.

Cabina de toaleta, amplasata vizavi de zona bucatarie, este extrem de spatioasa, cu toaleta fixa Thedford, tavita pentru dus, dulapioare si raftulete si cu chiveta apa rece/calda pe colt.
Toate geamurile de la rulota sunt functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice si site contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau nefunctionare.

Dispune de sistem mover, aparat aer conditionat, sistem satelit automat, cupla antibalans, certificat 100 km/ora si inspectie tehnica (TÜV) recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Se prezinta si se vinde cu anvelope noi!
Este un model rulota lucrat solid, cum de fapt se poate observa la majoritatea rulotelor Fendt, extrem de curat, bine intretinut si care a fost in proprietatea de persoane nefumatoare.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu potentialul cumparator.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota fendt diamant 510rulota fendt diamant 510rulota fendt diamant 510coltar odihna aspect interior zona bucatarie interior rulota paturi independentecabina toaleta