Rulota Fendt Bianco 465

Rulota Fendt Bianco 465, un model rulota second hand fabricat 2010, cu doua spatii de dormit, pentru o familie compusa din patru persoane.
Rulota este oferita de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania a carei activitate consta in prezentare rulote second hand de vanzare.

Caracteristici tehnice:
– lungime 693 cm;
– latime 229 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1200 kg;

Rulota Fendt Bianco 465

Configuratia celor doua spatii de odihna consta printr-un coltar pe semirotund si doua paturi individuale separate. Intimitatea poate fi protejata printr-un separator culisabil.
Modulul de bucatarie, amplasat in zona centrala, detine detine un frigider dotat cu congelator, chiuveta inox, aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie rabatabile.
Cabina de toaleta, extrem de incapatoare, detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, spatii depozitare necesare si o chiuveta pentru apa calda/rece.
Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba model Truma dotata cu ventilare a aerului cald.

Oricare dintre geamuri rulota se afiseaza in stare perfecta, asa cum se observa si din imaginile postate, sunt dotate cu perdele si cu jaluzele combinate, atermice si cu site contra insectelor.
Un model rulota second hand la care mobilierul este foarte bine intretinut, se prezinta fara probleme de functionare si in care pot fi descoperite multe spatii de depozitare.

Ca si optiuni suplimentare, rulota dispune de un sistem mover, o instalatie pentru antena satelit si terasa Omnistore.
Se prezinta cu anvelope noi, certificat 100 km/ora si inspectie tehnica (TÜV) recenta, impreuna cu testare noua pentru gaz.
Un model rulota Fendt care se prezinta in conditii excelente, foarte curata, fara probleme de umiditate si cu toate utilitatile functionale.

Rulota Fendt pret 12 990 euro!
Pentru aflarea de cat mai multe detalii, se poate apela numarul de telefon 0049 171 4509571
Iar daca exista persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote, ne pot gasi la adresa din orasul  Wurzburg, Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084.
Este locul in care se pot descoperii mai mereu peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Aboneaza-te printr-un click la canal Youtube BlogRulotepentru a urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu prezentari de filmari rulote second hand si rulote noi.
Rulota Fendt Bianco 465 Rulota Fendt Bianco 465model rulota second handdoua spatii dormit interior model rulota second hand paturi separate cabina toaleta model rulota second hand