Sari la conținut

Rulota Fendt 650 doua axe


Rulota Fendt 650 doua axe, un model rulota second hand fabricat in anul 2005 si care dispune de o configurare cu doua spatii de odihna.
Caracteristici tehnice rulota:
– lungime 841 cm;
– latime 250 cm;
– greutate totala 2000 kg;
– greutate proprie 1710 kg;

Un model rulota oferit spre vanzare de catre firma vanzari rulote cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.
Trebuie cunoscut ca vizitarea oricarui model rulota din parc rulote, este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Rulota Fendt 650 doua axe

Aceasta rulota second hand se prezinta cu un spatiu de dormit dotat cu un pat pe mijloc si un alt spatiu de relaxare in care se afla un coltar ce se poate converti in alt loc de odihna.
Zona de bucataria, situata in zona centrala, se prezinta cu un modul in care sunt incluse un frigider dotat cu congelator integrat, chiuveta si aragaz cu trei arzatoare acoperite cu geam protectie si un cuptor.
Exista de asemenea, multe spatii destinate depozitarii de vesela si tot ce este necesar pentru o bucatarie.

Cabina de toaleta, extrem de spatioasa, amplasata vizavi de zona bucatarie, este dotata cu toaleta fixa Thedford, tavita pentru dus, dulapioare si raftulete si cu chiveta apa rece/calda amplasata pe colt.
Toate geamurile de la rulota sunt perfect functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice si site contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau nefunctionare.

Optiunea de incalzire in rulota este asigurata de o soba Truma cu doua arzatoare, cu ventilatie, alaturi de un aparat aer conditionat montat in plafon.
Dispune de sistem mover si se vinde cu jante aliaj usor echipate cu anvelope noi.
Este un model rulota lucrat solid, extrem de curat si bine intretinut.
Urmareste videoclipul dedicat acestui model rulota Fendt 650.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota fendt 650 doua axe rulota fendt 650 axa dublarulota fendt 650 axa dubla coltar interior bucataria mobila cabina toaleta