Sari la conținut

Rulota Fendt 560


Rulota Fendt 560, model rulota second hand fabricat in anul 2002 si fara geam frontal, care ofera un confort pentru o familie compusa din 4/5 persoane.
Caracteristici tehnice:
– lungime: 750 cm;
– latime: 253 cm;
– greutate totala 1600 kg;
– greutate proprie 1320 kg;

Suntem o firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania si activitatea noastra consta in vanzare de rulote second hand. Detinem in parc rulote second hand cu peste 50 de modele rulote.
Chiar si în aceasta perioada de pandemie datorita Covid-19, dorim sa fim prezenti la firma pentru clientii nostri.
Vizitarea oricarei rulote este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Rulota Fendt 560

Confortul pentru odihna la care se face referire este realizat dintr-un coltar de mari dimensiuni si doua paturi individuale fixe. In zona din stanga intrarii, se afla coltarul, care detine o masa pe rotund care se poate converti in loc de dormit.
In capatul opus se observa doua paturi separate, destul de mari pentru un somn linistit.
Bucataria se prezinta modern, cu chiuveta inox cu doua cai si aragaz 3 ochiuri, protejate cu geam insertie, impreuna cu un cuptor cu microunde si un frigider cu congelator, incastrate in mobila.

Exista bineinteles si o cabina de toaleta extrem de spatioasa, dotata cu wc fix, chiuveta si dus apa calda, iar sistemul de incalzire din rulota este asigurat de un sistem Truma cu arzator dublu.
Toate geamurile sunt in perfecta stare, detin perdele si draperii, impreuna cu jaluzele combinate, atat pentru insecte cat si cu rol atermic.

Ca si optiuni extra, alaturi obisnuitele de jante aliaj cu anvelope noi si cupla antibalans si suport spate biciclete, exista in dotare un sistem panouri solari si un sistem mover.
Este o rulota second hand care detine si un cort pe toata lungimea.

Inspectie tehnica (TÜV) si testarea gazelor sunt noi, alaturi de Certificat omologare 100 km/h.
Rulota Fendt 560 se prezinta intr-o stare extrem de buna si bine pastrata, fara probleme de umezeala sau mirosuri, fiind o rulota care a fost detinuta de nefumatori.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota fendt 560rulota fendt 560model rulota second handcoltar rulota second hand interior rulota fendtpaturi individuale rulota second handinteriorbucatarie fendt mobila rulota second hand cabina toaletya