Sari la conținut

Rulota Fendt 510 anul 2007


Anunt cu rulota Fendt 510 anul 2007, un model rulota second hand care ofera un confort pentru 4-5 persoane, printr-o configurare interioara cu doua spatii.

Caracteristici tehnice rulota:
– lungime: 670 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1700 kg;
– greutate proprie 1200 kg;

Rulota Fendt 510 anul 2007

Rulota Fendt se prezinta la interior prin doua spatii de odihna, care constau intr-un coltar si doua paturi separate. Bineinteles ca respectivul coltar se poate converti, cu ajutorul mesei, in spatiu de dormit, iar paturile existente sunt extrem de incapatoare.

Bucataria situata in zona centrala este echipata cu frigider cu congelator, cuptor pe gaz, alaturi de spatii vesela si altele utile depozitare.
In dotare, asa cum se observa si in imagini, exista o chiuveta cu robinet 2 cai si un aragaz cu 3 arzatoare, protejate cu geamuri protectie si cu un blat pentru suprafata utilizabila.

Optiunea de incalzire in rulota este asigurata de un sistem soba Truma cu ventilatie.
Toate geamuri existente de la rulota sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, jaluzele combinate, atermice si site contra insectelor, integrate.
Cabina de toaleta amplasata vizavi bucatarie, detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, chiuveta apa rece/calda, oglinda si spatii depozitare necesare.

Utilitatile din dotare sunt perfect functionale, mobilierul este foarte bine intretinut si detine multe spatii de depozitare necesare.
Dispune de o terasa Omnistore, un sistem mover automatic, jante aliaj echipate cu anvelope noi, cupla antibalans, suport biciclete spate, etc.
Are obtinut un certificat pentru viteza de 100 km/ora, inspectie tehnica (TÜV) recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.

La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.
Un model rulota second din categoria rulote mari, lucrat solid, extrem de bine intretinut si care a fost in proprietatea de persoane nefumatoare.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota fendt 510 anul 2007 rulota fendt 510 anul 2007rulota fendtmobila rulota second handinterior fendt spatiu odihna coltar paturi individuale rulota second anunt rulota cu paturi separate anunt rulota cu cabina toaleta