Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Fendt 495

Rulota Fendt 495

Rulota Fendt 495, model rulota second hand fara mari pretentii, configurat cu doua spatii de dormit, pentru confortul unei familii de 4 persoane.
Rulota este oferita de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania a carei activitate consta in prezentare rulote second hand de vanzare.

Detalii rulota:
– an fabricatie 1986;
– lungime 685 cm;
– latime 220 cm;
– greutate totala 1200 kg;
– greutate proprie 900 kg;

Rulota Fendt 495

Configuratia celor doua spatii de odihna consta drintr-un coltar pe semirotund si un pat transversal.
Spatiul destinat pentru modulul de bucatarie se prezinta cu frigider dotat cu congelator integrat, o chiuveta apa, un aragaz cu trei arzatoare si blat protectie.
Cabina de toaleta, extrem de incapatoare, detine o toaleta portabila Porta Potti, tava de dus, spatii depozitare necesare si o chiuveta pe colt.
Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba model Truma dotata cu ventilare a aerului cald.

Oricare dintre geamuri rulota se afiseaza in stare perfecta, asa cum se observa si din imaginile postate, fiind dotate cu perdele si cu draperii.
Un model rulota second hand la care mobilierul este bine intretinut, se prezinta fara probleme de functionare si in care pot fi descoperite multe spatii de depozitare.
Se prezinta fara probleme de umiditate si se vinde cu proba la toate utilitatile in momentul instrainarii.
Este o rulota ideala pentru incepatori!
Urmareste videoclipul dedicat

Rulota Fendt pret 3 500 euro!
Pentru oricare alte detalii care se doresc aflate, exista numarul de telefon 0049 171 4509571, la care se discuta bineinteles in limba romana.

Daca exista persoane doritoare sa viziteze un parc rulote, i-asteptam cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, unde se afla mai mereu peste 50 de diferite marci si modele rulote.
Rulota Fendt 495 model rulota Fendt model rulota second hand coltar rulota second hand doua spatii interior rulota second hand pat transversal rulota cabina toaleta