Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Eriba Nova 435 anul 2005

Rulota Eriba Nova 435 anul 2005

Rulota Eriba Nova 435 anul 2005, model rulota second hand cu doua spatii, cu o configuratie deosebita pentru confortul a patru persoane.
Detalii tehnice rulota Eriba
– lungime: 635 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1350 kg;
– greutate proprie 1140 kg;

Rulota Eriba Nova 435 anul 2005

Rulota second hand se prezinta cu un spatiu de dormit dotat cu un pat fix si un alt spatiu de relaxare in care se afla un coltar modern, care se poate converti in alt loc de odihna.
Intre ambele spatii exista un separator pliabil.
Bucataria se prezinta cu frigider dotat cu congelator, chiuveta si aragaz cu trei arzatoare protejate cu geam si un cuptor pe gaz (vezi imagini).
Sistemul de incalzire este asigurat de un model Truma.

Exista o cabina de toaleta cu chiuveta la intrare si wc rotativ Thedford cu golire din exterior.
Sistem incalzire Truma.
Toate geamurile rulota sunt functionale si dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice si site contra insectelor.
Rulota dispune de multe alte optiuni, precum cupla antibalans, terasa pozitionata pe sina, multe spatii depozitare, etc.

Detine certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz nou si inspectie (TÜV) valabile.
Este un model rulota extrem de cunoscut si care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate si cu utilitati functionale.
Urmareste videoclipul dedicat

Rulota Eriba pret 10 900 euro!
Daca exista detalii care se doresc aflate, se poate apela numarul de telefon 0049 171 4509571, la care se raspunde si la bip primit.
Suntem o firma de romani cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, iar activitatea noastra consta in prezentare rulote second hand de vanzare.

Daca exista persoane care doresc sa viziteze un parc rulote, sunt asteptati cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, unde se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Este locul in care se pot urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu prezentari rulote second hand si rulote noi.
Canalul Youtube contine filmari din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota Eriba Nova 435 anul 2005Rulota Eriba Nova 435 anul 2005Rulota Eriba Nova 435 anul 2005rulota second hand eribarulota second hand eriba coltar rulota second hand interior bucatarie eriba nova pat si cabina toaleta