Sari la conținut

Rulota Dethleffs RG5 cu doua spatii


Rulota Dethleffs RG5 cu doua spatii, model rulota second hand care ofera un confort pentru o familie compusa din patru persoane. O rulota extrem de usoara si care se prezinta in bune conditii.
Este oferita spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Detalii rulota

– An fabricare: 1995;
– Marca: Dethleffs;
Model: RG5;
– Lungime 714 cm;
– Latime 230 cm;
– Greutate totala 1500 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: pat transversal;
Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Dethleffs RG5 cu doua spatii

Confortul oferit consta in doua spatii de odihna, in care se afla doua canapele cu masa care se pot convervi in loc de odihna si un pat transversal. Spatiile se pot separa cu ajutorul unui panou culisabil pentru intimitate. Detine un modul bucatarie echipat cu un frigider Electrolux, chiuveta apa, aragaz cu trei arzatoare si blat de lemn peste toata suprafata.

Toate geamurile din dotare sunt echipate cu perdele si draperii, cu jaluzele combinate, modele atermice si cu site contra insectelor. Cabina de toaleta, amplasata vizavi de zona bucatarie, detine o chiuveta apa, toaleta fixa Thedford, tava de dus, oglinda si spatii necesare depozitare.
Caldura este asigurata de o soba Truma.

Este echipata cu anvelope noi, detine un cort inchis pe toata lungimea, cupla stabilizatoare, etc. Inspectie tehnica (TÜV) si testarea gazelor sunt noi, impreuna cu Certificat omologare pentru viteza de 100 km/h. Toate utilitatile sunt testate in momentul achizitionarii de catre potentialul cumparator.

Rulota Dethleffs pret 4 700 euro!
Detalii despre acest model rulota si alte modele de care dispunem, la numarul de telefon 0049 171 4509571, sau click pe pagina dealer Alle Anzeigen von Main Caravan, unde sunt afisate mereu cateva rulote oferite spre vanzare.


Pentru acele persoane care doresc sa ne viziteze parcul de rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, locul in care se pot descoperii in permanenta mai mereu, spre prezentare, peste 50 de diferite marci si modele rulote.
rulota dethleffs rg5 cu doua spatii rulota dethleffs cu 2 spatii model rulota second hand coltar model rulota second hand interior rulota second hand dethleffs 2 spatii rulota second hand dethleffs

bucatarie rulota second hand dethleffs aspect interior rulota dethleffs pat transversal rulota cabina toaleta dethleffs

Distribuie prietenilor