Rulota Dethleffs EN3

Rulota Dethleffs EN3, un model rulota second hand fabricat 2005, configurata prin 3 spatii de dormit, cu un confort ce poate fi oferit pentru 5/6 persoane.
Rulota este oferita spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Detalii tehnice rulota:
– lungime: 700 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1440 kg;
– greutate proprie 1220 kg;

Rulota Dethleffs EN3

Configuratia interioara consta intr-un coltar care se poate converti cu ajutorul mesei in spatiu de odihna, iar in capatul opus exista doua canapele si doua paturi suprapuse.
Bineinteles ca si cele doua canapele se pot converti intr-un loc de dormit.
Modulul de bucataria se prezinta modern si detine un frigider Electrolux dotat cu congelator, chiuveta apa calda/rece, aragaz cu trei arzatoare, ambele protejate cu geam.
Sistemul de incalzire este asigurat de o soba un model Truma cu circuit ventilare aer cald.

Cabina de toaleta, amplasata in zona centrala, este extrem de spatioasa, in spatiul respectiv se observa un wc rotativ si un sistem de dush.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice cat si site contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta fara probleme de aspect sau nefunctionare.

Rulota detine un cort pe toata lungimea caroseriei, anvelope noi, cupla antibalans cu sistem antifurt, suport biciclete, etc.
Este un model rulota second hand extrem de curat, de nefumatori, care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.

Rulota Dethleffs pret 11 000 euro!
Oricare alte detalii, la numarul de telefon 0049 171 4509571
Se discuta in limba romana!
Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un parc rulote second hand de vanzare, ne pot gasi la adresa din Wurzburg, Edith-Stein Straße 6 cod postal 97084.

Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote pentru a urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu prezentari rulote second hand si rulote noi.
Rulota Dethleffs EN3 Rulota Dethleffs EN3model rulota second handcoltar model rulota second hand interior rulota second handrulota la interiorzone de odihna3 spatii odihnatoaleta