Sari la conținut

Rulota Dethleffs EN3


Rulota Dethleffs EN3, un model rulota second hand fabricat 2005, configurata prin 3 spatii de dormit, cu un confort ce poate fi oferit pentru 5/6 persoane.
Rulota este oferita spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Detalii tehnice rulota:
– lungime: 700 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1440 kg;
– greutate proprie 1220 kg;

Rulota Dethleffs EN3

Configuratia interioara consta intr-un coltar care se poate converti cu ajutorul mesei in spatiu de odihna, iar in capatul opus exista doua canapele si doua paturi suprapuse.
Bineinteles ca si cele doua canapele se pot converti intr-un loc de dormit.
Modulul de bucataria se prezinta modern si detine un frigider Electrolux dotat cu congelator, chiuveta apa calda/rece, aragaz cu trei arzatoare, ambele protejate cu geam.
Sistemul de incalzire este asigurat de o soba un model Truma cu circuit ventilare aer cald.

Cabina de toaleta, amplasata in zona centrala, este extrem de spatioasa, in spatiul respectiv se observa un wc rotativ si un sistem de dush.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice cat si site contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta fara probleme de aspect sau nefunctionare.

Rulota detine un cort pe toata lungimea caroseriei, anvelope noi, cupla antibalans cu sistem antifurt, suport biciclete, etc.
Este un model rulota second hand extrem de curat, de nefumatori, care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota dethleffs en3 rulota dethleffs en3model rulota second handcoltar model rulota second hand interior rulota second handrulota la interiorzone de odihna3 spatii odihnatoaleta