Rulota Dethleffs EK3

Rulota Dethleffs EK3, model rulota second hand fabricat anul 2000, doua spatii de odihna si un confort oferit pentru 4 persoane.
Rulota este oferita spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Caracteristici tehnice rulota:
– lungime: 669 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 1040 kg;

Rulota Dethleffs EK3

Cele doua spatii de odihna constau in doua canapele cu masa care se pot convervi in loc de odihna si doua paturi individuale, care pot fi separate, pentru intimitate, printr-o usa glisanta.
Modulul de bucatarie detine un frigider Electrolux dotat cu congelator, chiuveta apa calda/rece, aragaz cu trei arzatoare si blat de lemn pe toata suprafata.
Exista in dotare un sistem incalzire cu distribuție de aer cald (Trumatic).
Toate geamurile din dotare sunt echipate cu perdele si draperii, cu jaluzele combinate, modele atermice si cu site contra insectelor.
Cabina de toaleta, amplasata vizavi de zona bucatarie, detine o toaleta fixa Thedford, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare, o chiuveta cu dus pentru apa calda/rece.

Rulota este echipata cu anvelope noi, detine un sistem mover si un cort pe toata lungimea.
Inspectie tehnica (TÜV) si testarea gazelor sunt noi, impreuna cu Certificat omologare pentru viteza de 100 km/h.
Un model rulota Dethleffs detinut de persoane nefumatoare.
Toate utilitatile sunt testate in momentul achizitionarii de catre cumparator.

Orice alte detalii la numarul de telefon 0049 171 4509571
Se discuta in limba romana!
Pentru acele persoane care doresc sa viziteze acest parc rulote second hand de vanzare, ne pot gasi la adresa din orasul Wurzburg, strada Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canal Youtube BlogRulote.
Poti sa urmaresti videoclipuri cu rulote, sfaturi si indrumari, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
anunt expirat Rulota Dethleffs EK3 rulota parc rulote model rulota second hand canapele model rulota second hand interior model rulota second hand rulota second hand interior modul bucatarie doua spatii de odihna paturi individuale cabina baie