Sari la conținut

Rulota Dethleffs EK3


Rulota Dethleffs EK3, model rulota second hand fabricat anul 2000, doua spatii de odihna si un confort oferit pentru 4 persoane.
Rulota este oferita spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Caracteristici tehnice rulota:
– lungime: 669 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 1040 kg;

Rulota Dethleffs EK3

Cele doua spatii de odihna constau in doua canapele cu masa care se pot convervi in loc de odihna si doua paturi individuale, care pot fi separate, pentru intimitate, printr-o usa glisanta.
Modulul de bucatarie detine un frigider Electrolux dotat cu congelator, chiuveta apa calda/rece, aragaz cu trei arzatoare si blat de lemn pe toata suprafata.
Exista in dotare un sistem incalzire cu distribuție de aer cald (Trumatic).
Toate geamurile din dotare sunt echipate cu perdele si draperii, cu jaluzele combinate, modele atermice si cu site contra insectelor.
Cabina de toaleta, amplasata vizavi de zona bucatarie, detine o toaleta fixa Thedford, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare, o chiuveta cu dus pentru apa calda/rece.

Rulota este echipata cu anvelope noi, detine un sistem mover si un cort pe toata lungimea.
Inspectie tehnica (TÜV) si testarea gazelor sunt noi, impreuna cu Certificat omologare pentru viteza de 100 km/h.
Un model rulota Dethleffs detinut de persoane nefumatoare.
Toate utilitatile sunt testate in momentul achizitionarii de catre cumparator.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

anunt expirat rulota dethleffs ek3 rulota parc rulote model rulota second hand canapele model rulota second hand interior model rulota second hand rulota second hand interior modul bucatarie doua spatii de odihna paturi individuale cabina baie