Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Dethleffs dedicata animale companie

Rulota Dethleffs dedicata animale companie

Rulota Dethleffs dedicata animale companie, un model rulota second hand fabricat 2008 si care detine doua spatii de odihna pentru 4/5 persoane.
Rulota este oferita spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Detalii tehnice rulota

– lungime 730 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1800 kg;
– greutate proprie 1230 kg;

Rulota Dethleffs dedicata animale companie

Particularitatea acestui model rulota consta in faptul ca s-au modificat spatiile de sub cele doua paturi individuale, prin inaltarea lor si crearea de mai mult spatiu.
Practic, este o modificare adusa pentru cei care indragesc animale de companie, in cazul de fata caini.
Astfel, s-au format 5 spatii pentru caini: un spatiu pentru un caine mare, 3 spatii pentru caini de talie medie si un alt spatiu pentru un caine mic.

Configuratia interioara consta intr-un coltar care bineinteles se converteste in spatiu de dormit, in cele doua paturi inviduale si un spatiu dedicat toaleta in zona din spate.
Intra aceste zone, exista separatoare intimitate.
Exista un modul bucatarie modern cu capace din geam insertie la chiuveta apa calda/rece si aragaz cu 3 arzatoare, alaturi de un frigider cu congelator integrat.
Sistemul de incalzire este asigurat de o soba un model Truma cu circuit ventilare aer cald.

Cabina de toaleta, amplasata in zona din spate, este configurata cu o chiuveta in mijloc, o toaleta fixa si sistem dush, iar in cealalta latura, un dulap haine.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice cat si site contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare foarte buna, fara probleme de aspect sau functionare.

Rulota detine un televizor LED, sistem mover, o terasa in sac si pozitionata pe sina caroseriei, anvelope noi, cupla antibalans, suport biciclete, etc.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.

Rulota Dethleffs pret 10 500 euro!
Oricare alte detalii, la numarul de telefon 0049 171 4509571
Se discuta in limba romana!
Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un parc rulote second hand de vanzare, ne pot gasi la adresa din Wurzburg, Edith-Stein Straße 6 cod postal 97084.
Rulota Dethleffs dedicata animale companie Rulota Dethleffs model rulota second hand coltar rulota modul bucatarie paturi individuale televizor led spatiu modificat custi caini custi caini deschise cabina toaleta spatiu dush