Sari la conținut

Rulota Dethleffs cu 2 spatii


Rulota Dethleffs cu 2 spatii, un model rulota second hand import Germania, care ofera un confort pentru o familie compusa din 4 persoane. O rulota (chiar daca poate parea veche), este foarte intretinuta si dotata (urmareste filmarea din articol), fara infiltratii sau mirosuri si nu prezinta probleme ascunse.

Detalii rulota

– An fabricatie: 1988;
– Marca: Dethleffs;
– Model: Beduin;
– Lungime: 632 cm;
– Latime: 210 cm;
– Greutate totala: 1170 kg;
– Greutate proprie: 890 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: paturi individuale;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: camping / vacanta;
– Locatie: Craiova;

Rulota Dethleffs cu 2 spatii

Rulota se afiseaza cu o zona mare de relaxare in partea din spate, constand intr-un coltar spatios care se poate converti cu ajutorul mesei in spatiu de dormit si doua paturi individuale in zona din fata. Intre cele doua zone de odihna se afla un separator intimitate. Exista un modul bucatarie pozitionat central, echipat cu un frigider Electrolux de 90 l, functionare gaz 12 V, 220 V, chiuveta apa, aragaz cu trei arzatoare si blat de lemn peste toata suprafata.

Vizavi bucatarie este o cabina de toaleta in care se afla un wc portabil ecologic (absolut nou), chiuveta si oglinzi. Toate geamurile din dotare se prezinta fara probleme de aspect si sunt echipate cu perdele si draperii. Caldura este asigurata de un sistem incalzire Truma, cu doua ventilatii truma vent independente pentru cald si rece.

Echipamente si dotari

– Doua panouri fotofoltaice noi;
– Invertor nou;
– Acumulator nou;
– Redresor 220 V-12 V nou;
– Generator curent;
Butelie gaz fibra;
Sistem iluminare interior si exterior cu led 12 V;
– Televizor;
Suport biciclete cu doua biciclete;
– Cort exterior deschis;
– Masuta cu trei scaune;
Jante aliaj usor cu anvelope C-uri;
– Antifurt pentru cupla;
– etc;
Toate dotarile cu care se prezinta rulota Dethleffs cu 2 spatii sunt functionale si cu proba in momentul achizitionarii.

anunt expirat rulota dethleffs cu 2 spatii dethleffs suport biciclete ~ anunturi diverse gratuite ~ anuntdivers.ro panouri fotovoltaice rulotacoltar model rulota second hand dethleffsspatiu odihna model rulota second hand dethleffspaturi individuale model rulota dethleffs paturi individuale separate interior rulota separator intimitate intre spatii odihnainterior rulota dethleffsmodul bucatarie rulota dethleffs cabina toaleta terasa rulota accesorii rulota second hand

Distribuie prietenilor