Sari la conținut

Rulota Dethleffs Camper Lifestyle


Rulota Dethleffs Camper Lifestyle, model rulota second hand fabricata anul 2009 si care se vinde din parc rulote second hand Wurzburg.
Rulota Dethleffs este super dotata si accesorizata cu iluminare ambientala in zona de relaxare si care se prezinta cu doua zone de odihna.

Caracteristici tehnice:
– lungime: 778 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1800 kg;
– greutate proprie 1170 kg;

Rulota Dethleffs Camper Lifestyle

Configurarea interioara consta intr-o zona de relaxare in care exista un coltar mare si modern, confectionat din piele si material textil, un coltar care cu ajutorul mesei, se poate converti in loc de dormit.
In zona opusa exista un pat matrimonial, de marime mare si pozitionat pe mijloc, iar intreaga zona poate fi separata cu ajutorul unui paravan intimitate culisabil.

Bucataria din rulota se afiseaza cu un aspect modern, cu un blat ceramica in care sunt incastrate un aragaz 3 ochiuri si chiuveta inox, pentru apa calda / rece, ambele protejate cu geamuri insertie.
Frigiderul detinut este marca Electrolux dotat cu congelator si functional pe gaz 12 V / 220 V.
Tot in zona de bucatarie se mai afla module culisante pentru vesela si pentru uscare, dulapuri si polite.

Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba Truma cu ventilatie si cu tubulatura dirijare aer cald.
Pentru sistemul de racire exista un aparat aer conditionat montat in plafon, zona in care se mai observa o trapa panoramic si o alta de dimensiuni medii.
Mobila existenta se prezinta in stare impecabila, iar un televizor LED impreuna cu un receiver satelit digital, asigura un real confort.

Toate geamurile sunt perfecte, detin plase impotriva insectelor, jaluzele atermice, perdele si draperii.
Cabina de toaleta, care se afla amplasata in zona de centru, are in componenta tavita necesara dush, un scaun wc rotativ, chiuveta pe rotund, oglinzi si spatii dedicate.

Un model rulota care are in dotare un sistem mover automatic, jante aliaj echipate cu anvelope noi si un cort pe toata lungimea caroseriei.
O rulota second hand care se prezinta in conditii excelente, cu toate utilitatile existente functionale, fara infiltratii, fara mirosuri.
Rulota Dethleffs Germania are certificat pentru 100 km/h, inspectie (TÜV) si test gaz recente.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota dethleffs camper lifestylerulota dethleffs camper lifestyledethleffs 1model rulota second handinterior model rulota second hand coltar rulota second handinterior model rulota dethleffs pat matrimonialdoua spatiimodel rulota interior zona bucatariecabina toaleta rulota second hand