Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Dethleffs Camper Lifestyle

Rulota Dethleffs Camper Lifestyle

Rulota Dethleffs Camper Lifestyle, model rulota second hand fabricata anul 2009 si care se vinde din parc rulote second hand Wurzburg.
Rulota Dethleffs este super dotata si accesorizata cu iluminare ambientala in zona de relaxare si care se prezinta cu doua zone de odihna.

Caracteristici tehnice:
– lungime: 778 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1800 kg;
– greutate proprie 1170 kg;

Rulota Dethleffs Camper Lifestyle

Configurarea interioara consta intr-o zona de relaxare in care exista un coltar mare si modern, confectionat din piele si material textil, un coltar care cu ajutorul mesei, se poate converti in loc de dormit.
In zona opusa exista un pat matrimonial, de marime mare si pozitionat pe mijloc, iar intreaga zona poate fi separata cu ajutorul unui paravan intimitate culisabil.

Bucataria din rulota se afiseaza cu un aspect modern, cu un blat ceramica in care sunt incastrate un aragaz 3 ochiuri si chiuveta inox, pentru apa calda / rece, ambele protejate cu geamuri insertie.
Frigiderul detinut este marca Electrolux dotat cu congelator si functional pe gaz 12 V / 220 V.
Tot in zona de bucatarie se mai afla module culisante pentru vesela si pentru uscare, dulapuri si polite.

Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba Truma cu ventilatie si cu tubulatura dirijare aer cald.
Pentru sistemul de racire exista un aparat aer conditionat montat in plafon, zona in care se mai observa o trapa panoramic si o alta de dimensiuni medii.
Mobila existenta se prezinta in stare impecabila, iar un televizor LED impreuna cu un receiver satelit digital, asigura un real confort.

Toate geamurile sunt perfecte, detin plase impotriva insectelor, jaluzele atermice, perdele si draperii.
Cabina de toaleta, care se afla amplasata in zona de centru, are in componenta tavita necesara dush, un scaun wc rotativ, chiuveta pe rotund, oglinzi si spatii dedicate.

Un model rulota care are in dotare un sistem mover automatic, jante aliaj echipate cu anvelope noi si un cort pe toata lungimea caroseriei.
O rulota second hand care se prezinta in conditii excelente, cu toate utilitatile existente functionale, fara infiltratii, fara mirosuri.
Rulota Dethleffs Germania are certificat pentru 100 km/h, inspectie (TÜV) si test gaz recente.

Rulota Dethleffs pret xx xxx euro!
Oricare alte detalii la numarul de telefon 0049 171 4509571
Vorbim limba romana, deoarece suntem o familie de romani si se raspunde si la bip primit.
Daca se doreste, printr-un simplu click, se poate urmari si un videoclip dedicat.

Aceasta pandemie datorata Covid-19, nu ne opreste sa fim prezenti la firma pentru clientii nostri.
Vizitarea oricarei rulote este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote second hand de vanzare, ne pot gasi la adresa din orasul  Wurzburg, Edith-Stein Straße 6 cod postal 97084, unde se pot descoperii peste 50 de modele rulote.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Poti sa urmaresti videoclipuri cu rulote noi si second hand, sfaturi si recomandari, prin filmari cu rulote din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota Dethleffs Camper LifestyleRulota Dethleffs Camper Lifestylemodel rulota second handinterior model rulota second hand coltar rulota second handinterior model rulota dethleffs pat matrimonialdoua spatiimodel rulota interior zona bucatariecabina toaleta rulota second hand