Rulota Dethleffs Camper 450 fabricata 2004

Rulota Dethleffs Camper 450 fabricata 2004, un model rulota second hand care dispune de doua zone de odihna, pentru confortul a patru persoane.
Rulota este oferita spre vanzare de catre o firma de romani din Germania, activitatea constand in prezentare rulote second hand de vanzare.

Detalii tehnice rulota
– lungime 638 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1350 kg;
– greutate proprie 990 kg;

Rulota Dethleffs Camper 450 fabricata 2004

Confortul celor doua zone pentru dormit, consta intr-un spatiu dotat cu un pat fix si un altul cu un coltar mare care se poate converti in alt loc de odihna.
Un model rulota care dispune de o bucatarie extrem de moderna, in care se pot observa un frigider cu congelator integrat, chiuveta inox cu robinet apa rece/calda si un aragaz cu 3 arzatoare.
Dispune de un sistem incalzire cu distribuție de aer cald (Trumatic) si boiler electric de apa calda (Truma).
Cabina de toaleta este extrem de curata si detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare, cu o chiuveta pentru apa calda/rece la intrare.
Toate geamurile sunt functionale si detin perdele si draperii, imreuna cu jaluzele combinate.

Rulota detine un sistem mover, un cort pe toata lungimea caroseriei, anvelope noi, cupla antibalans cu sistem antifurt, etc.
Se prezinta in conditii foarte bune si curata, asa cum se poate observa si din imaginile postate, si cu toate utilitatile existente functionale.
Inspectie tehnica (TÜV) si testarea gazelor sunt noi, impreuna cu certificat omologare pentru viteza 100 km/h.
Urmareste videoclipul dedicat pentru acest model rulota Dethleffs Camper 450

Rulota Dethleffs pret 9 900 euro!
Daca se doreste aflarea de mai multe detalii, exista numarul de telefon 0049 171 4509571, la care se raspunde si la bip primit.

Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote pentru a urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu prezentari rulote second hand si rulote noi.
Rulota Dethleffs Camper 450 fabricata 2004 Rulota Dethleffs Camper 450 fabricata 2004model rulota second handcoltar model rulota second handinterior rulota second handpat fix si toaletazona bucatariedoua spatiichiuveta