Sari la conținut

Rulota Dethleffs 560


Rulota Dethleffs 560, model rulota second hand fabricat in anul 1999 si care ofera un confort pentru 6/7 persoane, prin 3 spatii de odihna.
Rulota este model 560 New Line, fara geam frontal, asa cum se observa si in imaginile postate.

Caracteristici tehnice rulota
– lungime: 743 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1160 kg;

Rulota Dethleffs 560

La intrare, zona din stanga exista 2 paturi supraetajate, ideale copii.
In zona de mijloc exista doua canapele cu masa care se pot convervi in loc de odihna, iar in al treilea spatiu exista un pat mare fix.

Bucataria dispune de un frigider marca Electrolux dotat cu congelator, chiuveta apa calda/rece, aragaz cu trei arzatoare si blat de lemn pe toata suprafata.
Exista in dotare un sistem incalzire cu distribuție de aer cald (Trumatic) si un boiler de apa calda (Truma).
Toate geamurile din dotare sunt echipate cu perdele si draperii, cu jaluzele combinate, modele atermice si cu site contra insectelor.
Cabina de toaleta, extrem de curata, detine o toaleta rotativa Thedford cu golire prin exterior, tava de dush si o chiuveta pentru apa calda/rece la intrare.

Rulota Dethleffs 560 este o rulota second hand ce a fost detinuta de persoane nefumatoare, se afiseaza intr-o stare perfecta din punct de vedere tehnic si a fost foarte bine pastrata.
Detine certificat test gaz nou si inspectie (TÜV) valabile.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota dethleffs 560 rulota dethleffs 560
rulota dethleffs 560spatii odihna rulota second handinterior rulota second handpat fix dethleffs cabina toaleta dethleffs