Rulota Dethleffs 450 EH3

Rulota Dethleffs 450 EH3, un model rulota second hand fabricat in anul 1999 si care dispune de doua zone de odihna, pentru confortul a patru persoane.
Detalii tehnice generale:
– lungime: 638 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 990 kg;

Rulota Dethleffs 450 EH3

Cele doua zone pentru dormit, constau intr-un spatiu dotat cu un pat fix si un altul constand in doua canapele care se pot converti in alt loc de odihna.
Rulota second hand dispune de o bucatarie in care se pot observa un frigider cu congelator, chiuveta inox cu robinet apa rece/calda si un aragaz cu 3 arzatoare.

Detine de asemenea de o cabina de toaleta cu tavita pentru dush si un model wc marca Thedford pe picior rotativ. In fata intrarii este amplasata o chiveta care genereaza apa calda/rece.
Încalzirea in rulota se face cu sistem Truma cu ventilatie.
Toate ferestrele sunt functionale si detin perdele si draperii, alaturi de jaluzele combinate.
Exista o copertina pe toata lungimea rulotei.
Se prezinta in conditii foarte bune, curata si cu toate utilitatile existente functionale.
Rulota Dethleffs Germania are certificat pentru 100 km/h, test gaz nou si inspectie (TÜV), realizate de curand.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota dethleffs 450 eh3 rulota dethleffs 450 eh3rulota dethleffs 450 eh3 canapele rulota second handinterior rulota second hand zona odihna rulota second hand pat fix dethleffs cabina toaleta