Rulota Dethleffs 450 anul 1999

Rulota Dethleffs 450 anul 1999, model rulota cu o configuratie prezentata prin doua spatii de odihna si  un confort oferit pentru 4/5 persoane.
Rulota este oferita spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Caracteristici tehnice rulota:

– lungime: 663 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 960 kg;

Rulota Dethleffs 450 anul 1999

La intrare, in zona din stanga exista un coltar mare si spatios, iar in zona opusa, se afla un pat mare fix, spatiul de odihna putand fi separat printr-o usa glisanta.
Bucataria moderna detine un frigider Electrolux dotat cu congelator, chiuveta apa calda/rece, aragaz cu trei arzatoare si blat de lemn pe toata suprafata.

Exista sistem incalzire cu distribuție de aer cald (Trumatic) si boiler de apa calda (Truma).
Cabina de toaleta este extrem de curata, detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare, o chiuveta pentru apa calda/rece.
Rulota 4 persoane cu doua spatii detine terasa Onmistore in saculet si fixata pe sina cort.
Inspectie tehnica (TÜV) si testarea gazelor sunt noi, impreuna cu certificat omologare pentru viteza 100 km/h.

Rulota second hand Dethleffs este într-o stare foarte buna din punct de vedere tehnic, foarte bine pastrata si extrem de spatioasa. O rulota de nefumatori.
Toate utilitatile sunt testate in prezenta cumparatorului, in momentul achizitionarii.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota dethleffs 450 anul 1999 parc rulote dethleffs mobila interior spatiu odihna coltar rulota mobila rulota doua spatii cabina toaleta