Sari la conținut

Rulota Dethleffs 2019


Rulota Dethleffs 2019, model 460 C’Joy generatie noua, avand o configuratie interioara cu doua spatii, care asigura un confort pentru familie compusa din 4 persoane.
Rulota cu dimensiuni compacte si greutate redusa, care este oferita spre vanzare de catre firma cu activitate vanzari de rulote second hand din Germania.

Detalii tehnice
– lungime: 674 cm;
– latime: 212 cm;
– greutate totala 1360 kg;
– greutate proprie 922 kg;

Rulota Dethleffs 2019

Configurarea interioara pentru aceasta rulota de generatie noua consta intr-o zona de relaxare in care exista doua canapele, care cu ajutorul mesei, se pot converti in loc de dormit.
In zona opusa exista doua paturi individuale pozitionate stanga-dreapta, o zona de dormit care poate fi separata cu ajutorul unui paravan intimitate culisabil.

Bucataria moderna se afiseaza cu un blat ceramica in care sunt incastrate un aragaz 3 ochiuri si chiuveta inox, pentru apa calda / rece, ambele protejate cu geamuri insertie.
Frigiderul detinut are un volum capacitate de 81 litri si un volum 10 litri congelatorul, functional pe gaz, 12 V / 220 V.
Tot in zona de bucatarie pot fi descoperite module culisante pentru depozitare vesela si pentru uscare, o varietate de dulapuri si polite.

Optiunea de incalzire din rulota este asigurata de un sistem Truma S 3004 cu ventilatie si cu tubulatura in intreg interiorul pentru dirijare aer cald.
Mobila existenta se prezinta in conditii excelente, spatiile depozitare existente fiind utile pentru o intreaga varietate de obiecte si accesorii.
Toate geamurile sunt perfecte, detin perdele, plase impotriva insectelor si cu jaluzele atermice integrate.
Cabina de toaleta, care se afla amplasata in zona de centru, detine un scaun wc rotativ Thedford, cadita pentru dush, chiuveta pe rotund, oglinzi si spatii dedicate.

O rulota second hand care se afiseaza in conditii excelente si cu toate utilitatile functionale care sunt testate la preluarea rulotei, impreuna cu cumparatorul.
Model rulota Dethleffs care detine certificat pentru viteza de 100 km/h, inspectie (TÜV) si test gaz efectuate recent.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota dethleffs 2019rulota dethleffs 2019rulota second hand model rulota second handdoua spatii rulota second hand canapele model rulota bucatarie model rulota second hand paturi individuale model rulota dethleffs model rulota interior cabina toaleta