Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Dethleffs 2019

Rulota Dethleffs 2019

Rulota Dethleffs 2019, model 460 C’Joy generatie noua, avand o configuratie interioara cu doua spatii, care asigura un confort pentru familie compusa din 4 persoane.
Rulota cu dimensiuni compacte si greutate redusa, care este oferita spre vanzare de catre firma cu activitate vanzari de rulote second hand din Germania.

Detalii tehnice
– lungime: 674 cm;
– latime: 212 cm;
– greutate totala 1360 kg;
– greutate proprie 922 kg;

Rulota Dethleffs 2019

Configurarea interioara pentru aceasta rulota de generatie noua consta intr-o zona de relaxare in care exista doua canapele, care cu ajutorul mesei, se pot converti in loc de dormit.
In zona opusa exista doua paturi individuale pozitionate stanga-dreapta, o zona de dormit care poate fi separata cu ajutorul unui paravan intimitate culisabil.

Bucataria moderna se afiseaza cu un blat ceramica in care sunt incastrate un aragaz 3 ochiuri si chiuveta inox, pentru apa calda / rece, ambele protejate cu geamuri insertie.
Frigiderul detinut are un volum capacitate de 81 litri si un volum 10 litri congelatorul, functional pe gaz, 12 V / 220 V.
Tot in zona de bucatarie pot fi descoperite module culisante pentru depozitare vesela si pentru uscare, o varietate de dulapuri si polite.

Optiunea de incalzire din rulota este asigurata de un sistem Truma S 3004 cu ventilatie si cu tubulatura in intreg interiorul pentru dirijare aer cald.
Mobila existenta se prezinta in conditii excelente, spatiile depozitare existente fiind utile pentru o intreaga varietate de obiecte si accesorii.
Toate geamurile sunt perfecte, detin perdele, plase impotriva insectelor si cu jaluzele atermice integrate.
Cabina de toaleta, care se afla amplasata in zona de centru, detine un scaun wc rotativ Thedford, cadita pentru dush, chiuveta pe rotund, oglinzi si spatii dedicate.

O rulota second hand care se afiseaza in conditii excelente si cu toate utilitatile functionale care sunt testate la preluarea rulotei, impreuna cu cumparatorul.
Model rulota Dethleffs care detine certificat pentru viteza de 100 km/h, inspectie (TÜV) si test gaz efectuate recent.

Rulota Dethleffs pret xx xxx euro!
Oricare alte detalii la numarul de telefon 0049 171 4509571
Vorbim limba romana, deoarece suntem o familie de romani si se raspunde si la bip primit.

Aceasta pandemie datorata Covid-19, nu ne opreste sa fim prezenti la firma pentru clientii nostri.
Vizitarea oricarei rulote este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un parc rulote second hand de vanzare, ne pot gasi la adresa din orasul  Wurzburg, Edith-Stein Straße 6 cod postal 97084, unde se pot descoperii peste 50 de modele rulote.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Poti sa urmaresti videoclipuri cu rulote noi si second hand, sfaturi si recomandari, prin filmari cu rulote din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota Dethleffs 2019Rulota Dethleffs 2019rulota second hand model rulota second handdoua spatii rulota second hand canapele model rulota bucatarie model rulota second hand paturi individuale model rulota dethleffs model rulota interior cabina toaleta