Prima pagină » Prima Pagina » Rulota Burstner Belcanto 550 B

Rulota Burstner Belcanto 550 B

Rulota Burstner Belcanto 55o B, model rulota second hand fabricat in anul 2007 si care ofera un confort pentru 5 persoane, prin trei spatii de odihna.
Spatiile dormit existente constau dintr-un pat la intrare, canapele in mijloc si un pat mare fix, langa cabina de toaleta.

Rulota Burstner Belcanto 550 B

– lungime: 761 cm;
– latime: 250 cm;
– greutate totala 1600 kg;
– greutate proprie 1280 kg;

Rulota Burstner are in dotare o bucatarie echipata cu frigider cu congelator, chiuveta cu robinet 2 cai, aragaz cu 3 arzatoare, uscator vase.
Cabina de toaleta moderna detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare, la intrare fiind ochiuveta apa calda/rece.
Sistemul de incalzire este Truma si este dotat cu ventilatie.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, jaluzele combinate, atermice si cu site contra insectelor.
Utilitatile din dotare sunt perfect functionale, mobilierul foarte bine intretinut si exista multe spatii de depozitare.

Se prezinta cu un cort pe toata lungimea.
Dispune de cupla antibalans, sistem mover, certificat 100 km/ora si inspectie TÜV recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Un model rulota extrem de curat,bine intretinut si care a fost detinut de persoane nefumatoare.

Rulota Burstner pret 14 500 euro!
Daca se doresc mai detalii care sa fie aflate, se poate apela numarul de telefon 0049 171 4509571, la care se raspunde si la bip primit.
Urmareste si videoclipul

Suntem o firma specializata in comertul de rulote second hand.
Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parcul rulote second hand de vanzare, ne pot gasi la adresa din Wurzburg, Edith-Stein Straße 6 cod postal 97084.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Poti sa urmaresti diverse videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand si noi Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota Burstner Belcanto 550 B Rulota Burstner Belcanto Burstner Belcanto 550 B interior Burstner Belcanto canapele Burstner Belcanto Burstner Belcanto bucatarie spatiu in mijloc pat intrare interior rulota pat si toaleta chiuveta toaleta