Sari la conținut

Rulota Burstner Belcanto 525


Rulota Burstner Belcanto 525, rulota super accesorizata si dotata, fabricata 2007 si care ofera un confort pentru patru/cinci persoane.
Detine doua spatii de odihna, care constau intr-un coltar mare si modern la intrare, iar in zona opusa aflandu-se doua paturi individuale.
Poate fi considerata din categoria rulote mari.

Acest model rulota second hand Burstner este oferit spre vanzare de catre firma dedicata rulote second hand de vanzare, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Aceasta pandemie datorata Covid-19, nu ne opreste sa fim prezenti la firma pentru clientii nostri.
Vizitarea oricarei rulote este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Detalii tehnice rulota:
~ Masa maxim admisa 1700 kg;
~ Greutate proprie 1260 kg;
~ Lungime totala 778 cm;
~ Latime 230 cm;

Rulota Burstner Belcanto 525

Cu un interior configurat cu un design aparte, rulota afiseaza, pe langa cele doua spatii de odihna care se pot desparti printr-un separator intimitate, o bucatarie extrem de moderna.
Vizavi de spatiul destinat zonei de bucatarie, exista montat la o inaltime medie, un frigider cu congelator separat. Imaginile postate demonstreaza aceste aspecte.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, jaluzele combinate, atermice si cu site contra insectelor.

Utilitatile din dotare sunt perfect functionale, mobilierul foarte bine intretinut si in care exista multe spatii de depozitare.
Cabina de toaleta destul de spatioasa, detine chiuveta apa calda/rece si toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dush, oglinzi si spatii depozitare necesare.

Ca si optiuni semnificative, pe langa soba Truma cu ventilatie si alte optiuni existente la majoritatea rulotelor, trebuie mentionat ca rulota are in dotare un aparat de aer conditionat Truma, pentru aer rece/cald si un sistem satelit automat cu televizor LED.
Detine de asemenea un sistem mover automatic, de generatie noua.
Asa cum se poate observa in imagini, detine si o terasa incasetata, de mari dimensiuni.

Rulota Burstner se prezinta cu certificat pentru viteza de 100 km/ora si inspectie TÜV recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Un model rulota second hand din categoria rulote mari, perfect din toate punctele de vedere, bine intretinut si care a avut proprietari persoane nefumatoare.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota burstner belcanto 525rulota burstner belcanto 525rulota germania 2007rulota burstner parc rulotecoltar rulota second interior rulota second doua spatii spatiu bucatarie doua spatii paturi individuale cabina toaleta