Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Burstner Belcanto 460

Rulota Burstner Belcanto 460

Rulota Burstner Belcanto 460, model rulota second hand fabricat in anul 2007 din parc rulote si care ofera un confort pentru 4 persoane, prin doua spatii de odihna.
Spatiile dormit existente constau dintr-un coltar mare si modern si doua paturi individuale, care se pot separa printr-o perdea culisanta.

Caracteristici rulota Burstner Belcanto 460:

– lungime: 710 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1350 kg;
– greutate proprie 1100 kg;

Rulota are in dotare o bucatarie echipata cu frigider cu congelator, chiuveta cu robinet 2 cai, aragaz cu 3 arzatoare, uscator vase.
Cabina de toaleta moderna detine chiuveta apa calda/rece si toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare.
Sistemul de incalzire este Truma si este dotat cu ventilatie.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, jaluzele combinate, atermice si cu site contra insectelor.
Toate utilitatile din dotare sunt perfect functionale, mobilierul foarte bine intretinut si exista multe spatii de depozitare.
Se prezinta cu un cort pe toata lungimea.
Dispune de sistem mover, certificat 100 km/ora si inspectie TÜV recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Un model rulota second hand extrem de curat,bine intretinut si care a fost detinut de persoane nefumatoare.

Pret 10 990 euro!
Oricare alte detalii se pot afla la numarul de telefon 0049 171 4509571

Suntem o firma specializata in comertul de rulote second hand.
Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parc rulote second hand de vanzare, ne pot gasi la adresa din Wurzburg, Edith-Stein Straße 6 cod postal 97084.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poti sa urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota Burstner Belcanto 460 rulota second handrulota second handBurstner interior Burstner coltarBelcanto interior paturi individualetoaleta cabina