Sari la conținut

Rulota Burstner Belcanto 460


Rulota Burstner Belcanto 460, model rulota second hand fabricat in anul 2007 din parc rulote si care ofera un confort pentru 4 persoane, prin doua spatii de odihna.
Spatiile dormit existente constau dintr-un coltar mare si modern si doua paturi individuale, care se pot separa printr-o perdea culisanta.

Rulota Burstner Belcanto 460

– lungime: 710 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1350 kg;
– greutate proprie 1100 kg;

Rulota are in dotare o bucatarie echipata cu frigider cu congelator, chiuveta cu robinet 2 cai, aragaz cu 3 arzatoare, uscator vase.
Cabina de toaleta moderna detine chiuveta apa calda/rece si toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare.
Sistemul de incalzire este Truma si este dotat cu ventilatie.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, jaluzele combinate, atermice si cu site contra insectelor.
Toate utilitatile din dotare sunt perfect functionale, mobilierul foarte bine intretinut si exista multe spatii de depozitare.
Se prezinta cu un cort pe toata lungimea.
Dispune de sistem mover, certificat 100 km/ora si inspectie TÜV recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Un model rulota second hand extrem de curat,bine intretinut si care a fost detinut de persoane nefumatoare.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota burstner belcanto 460 rulota second hand rulota second hand burstner interior burstner coltar belcanto interior paturi individuale toaleta cabina