Rulota Adria Adora 542

Rulota Adria Adora 542, un model rulota second hand fabricat 2004 si cu o configuratie deosebita, pentru confortul unei familii de 4 persoane.
Detalii tehnice rulota:
– lungime 737 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1100 kg;

Rulota Adria Adora 542

Configuratia din interior consta intr-un spatiu dotat cu coltar cu masa convertibil in spatiu de dormit si un alt spatiu cu doua paturi separate.
Bucataria din rulota se prezinta cu frigider cu compartiment congelator, chiuveta apa calda/rece, aragaz cu trei arzatoare, cu geam insertie protectie.
Exista de asemeni si alte spatii vesela, sau de diverse utilizari, asa cum reies si din videoclip postat pe Youtube.

Are in dotare un sistem de incalzire cu soba Truma si cu optiune de recirculare a aerului cald.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Configuratia deosebita la care se face referire in inceputul acestui articol, consta in amplasamentul cabinei de toaleta si baie in zona din spate. Un aspect mai rar intalnit la o astfel de marca rulota.

Model rulota Adria 500 detine certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz nou si inspectie (TÜV) recente.
Este un model rulota second hand de nefumatori, extrem de curat si care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.

Rulota Adria pret 10 990 euro!
Daca exista alte detalii care se doresc aflate, se poate apela numarul de telefon 0049 171 4509571, la care se raspunde si la bip primit.
Suntem o firma de romani cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, iar daca exista persoane care doresc sa viziteze un parc rulote, i-asiguram ca sunt asteptati cu mare drag.

Urmareste si videoclipul dedicat acestui model rulota si aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote pentru a afla cat mai multe despre rulote.
Rulota Adria Adora 542 Rulota Adria Adora 542model rulota adriacoltar rulota adria interior rulota paturi separate rulota second hand interior interior rulota second hand cabina toaleta rulota second