Sari la conținut

Rulota Adria Adora 542


Rulota Adria Adora 542, un model rulota second hand fabricat 2004 si cu o configuratie deosebita, pentru confortul unei familii de 4 persoane.
Detalii tehnice rulota:
– lungime 737 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1100 kg;

Rulota Adria Adora 542

Configuratia din interior consta intr-un spatiu dotat cu coltar cu masa convertibil in spatiu de dormit si un alt spatiu cu doua paturi separate.
Bucataria din rulota se prezinta cu frigider cu compartiment congelator, chiuveta apa calda/rece, aragaz cu trei arzatoare, cu geam insertie protectie.
Exista de asemeni si alte spatii vesela, sau de diverse utilizari, asa cum reies si din videoclip postat pe Youtube.

Are in dotare un sistem de incalzire cu soba Truma si cu optiune de recirculare a aerului cald.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Configuratia deosebita la care se face referire in inceputul acestui articol, consta in amplasamentul cabinei de toaleta si baie in zona din spate. Un aspect mai rar intalnit la o astfel de marca rulota.

Model rulota Adria 500 detine certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz nou si inspectie (TÜV) recente.
Este un model rulota second hand de nefumatori, extrem de curat si care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota adria adora 542 rulota adria adora 542model rulota adriacoltar rulota adria interior rulota paturi separate rulota second hand interior interior rulota second hand cabina toaleta rulota second