Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Adria 500

Rulota Adria 500

Rulota Adria 500, model rulota second hand fabricat 2000 si care poate sa ofere un confort pentru 4/5 persoane, datorita celor doua spatii de odihna existente.
Detalii rulota:
– lungime 726 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1230 kg;

Rulota Adria 500

Configuratia interioara consta intr-un spatiu dotat cu coltar cu masa, convertibil in spatiu de dormit si un alt spatiu cu un pat mare fix.
Bucataria pe semirotund din rulota se prezinta cu frigider cu compartiment congelator, chiuveta apa calda/rece, aragaz cu trei arzatoare, cu geam insertie dedicat protectie.
Exista de asemeni si alte spatii vesela, sau pentru diverse utilizari, asa cum reies si din videoclip postat pe Youtube.
Are in dotare un sistem de incalzire Alde, cu calorifere de jur imprejul rulotei la interior si un sistem de aer conditionat fixat in plafon.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Cabina de toaleta, pozitionata langa patul fix, cu wc casetat si spatiu pentru dus, existand si o chiuveta apa in zona de intrare.

Este un model rulota second hand de nefumatori, extrem de curat si care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate.
Trebuie cunoscut ca la preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu potentialul cumparator.
Detine anvelope noi, un certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie tehnica (TÜV) recente.

Rulota Adria pret 6 990 euro!
Daca exista alte detalii care se doresc aflate, se poate apela numarul de telefon 0049 171 4509571, la care se raspunde si la bip primit.
Suntem o firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania si activitatea noastra consta in vanzare de rulote second hand.
Iar daca exista persoane care doresc sa viziteze un parc rulote, i-asteptam cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, unde se afla mai mereu peste 50 de diferite modele rulote.

Urmareste si videoclipul dedicat acestui model rulota si aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote pentru a afla mai mereu cat mai multe despre rulote.
Rulota Adria 500Rulota Adria fabricata 2000model rulota second handcoltar model rulota second hand bucatarie model rulota adria interior model rulota adria doua spatii rulota adria chiuveta toaleta interior doua spatii pat fix rulota