Sari la conținut

Role Spartan Soft Max 42, sunt patine care indeplinesc cel mai inalt standard de siguranta, cu certificate proprii supuse celor mai stricte standarde europene ale laboratorului german de testare TÜV-GS. Cu un sasiu din aluminiu, sireturi solide, rulmenți ABEC cu 7 viteze usoare si o capacitate de incarcare de pana la 120 kg, garanteaza caracteristici excelente de condus si o senzatie placuta.

Oferta este facuta de catre Bby Motors, prin magazin biciclete piese si accesorii Craiova, locatia in care pot fi descoperite cele mai bune oferte de accesorii, trotinete, role si biciclete noi.


Role Spartan Soft Max 42

Patine cu rotile Spartan Soft Max 42 pe culoare gri ofera pasionatilor de acest sport si miscare confort la fiecare cursa. Designul modern al patinelor cu role Spartan Soft Max indeplinesc cel mai inalt standard de design si siguranta.

Deoarece patinele cu role sunt una dintre cele mai populare activitati sportive, fiecare persoana activa ar trebui sa detina o pereche de patine de calitate, dar si o casca de protectie.

Pentru detalii referitoare la pret, disponibilitate si livrare produs, click pe Role Spartan Soft Max 42, sau prin apelare numar de telefon 0770 123 015
role spartan soft max 42


Distribuie prietenilor