Sari la conținut

Platforma tractari auto in Craiova


Platforma tractari auto in Craiova, prin oferte tractari auto cu platforma cu o lungime de 5,40 m,23 dedicata pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, rulote, transport utilaje. Tarifele practicate acopera inclusiv incarcarea pe platforma, manipularea, deplasarea si descarcarea.

Pentru ca stim cat de importanta este masina pentru rutina ta si indiferent de problemele pe care le intampini, firma noastra este pregatita sa rezolve cu maxim profesionalism, la cele mai mici preturi din piata, servicii tractari cu platforma si remorcari auto. Oferim transport atat in Craiova si imprejurimi, cat si in tara, in conditii de maxima siguranta.


Platforma tractari auto in Craiova

Oferim servicii complete de tractari auto pentru:
– vehicule avariate (in urma accidentelor auto sau avarii mecanice, care duc la nefunctionarea autovehiculului);
– vehicule functionale, dar care sunt nedeplasabile pe roti (ITP expirat, asigurare expirata, necesita revizie RAR, nu sunt inmatriculate, etc);
– vehicule cu defecte / avarii la sistemul de rulare sau directie (suspensie rupta, blocata, etc.), care necesita folosirea de rampe pentru incarcare;

Totul este sa ne contactezi, pentru a-ti oferii detalii cat mai bogate in informatii pentru fiecare caz in parte, sau salveaza in telefon unul din numerele de telefon, pentru a apela la nevoie:
– 0770 476 911
– 0769 981 484
– 0740 751 318
platforma tractari auto in craiovatractari auto non stop in craiovaplatforma auto tractari

Distribuie prietenilor