Sari la conținut

Motoare din dezmembrari auto


Motoare din dezmembrari auto, o intreaga gama motor diesel, motor benzina si cutie viteze manuala si automata, oferite spre vanzare de catre firma de dezmembrari auto.
Exista persoane care cumpara motor si cutie viteze de la dezmembrari dintr-o varietate de motive.

Fie pentru simplul fapt ca motorul sau cutia viteze originale au cedat, fie pentru ca anumite piese din componenta lor necesita o lucrare scumpa de reparatie.
Dar mai exista si posibilitatea ca cineva sa doreasca inlocuirea lor cu ceva mai puternic, sau de ce nu, mai economic.

De cele mai multe ori, un cumparator nu are posibilitatea de a testa un motor sau o cutie de viteze la fata locului, motivul fiind acela ca ele poate au fost deja date jos de pe masina.
Exista situatii cand asiguram pe potentialul cumparator ca motorul sau cita de viteze au fost date jos de pe o masina functionala, inainte ca ea sa fie dezmembrata.
Astfel, pentru a inlatura oricare dubii, exista posibilitatea de a le monta in unitatea noastra service-auto, aspect pentru care se ofera garantie 3 luni.

Exista si variantele ca un motor sau cutie viteze cumparate de la dezmembrari auto sa poata avea si ceva probleme.
Poate au fost demontate de pe o masina lovita, existand posibilitatea ca blocul motor sau cutia viteze sa fie sparte sau fisurate, sau pot detine piese deteriorare sau dereglate.
Mai exista variantele ca un motor sa nu mai aiba compresie, sa scoata fum sau sa fierba in regim de functionare normala, poate avea garnitura de chiulasa arsa si cand il montam sa nu porneasca.
Pentru toate aceste aspecte, stam la dispozitie cu rezolvarea lor in totalitate.

Motoare din dezmembrari auto

In randurile de mai jos sunt afisate motoarele disponibile, atat motoare autoturisme, cat si motoare autoutilitare si microbuze.
Gama variata de modele si capacitate, se pot afla accesand numerele de telefon afisate mai jos.

Motoare autoturisme

– Motor Volkswagen;
– Motor Opel;
– Motor Ford;
– Motor Renault;
– Motor Audi;
– Motor BMW;
– Motor Mercedes;
– Motor Peugeot;
– Motor Skoda;
– Motor Fiat;

Motoare autoutilitare si microbuze

– Motor Iveco;
– Motor Peugeot;
– Motor Citroen;
– Motor Opel;
Alaturi de cele afisate, oferim spre vanzare o intreaga varietate de cutii viteze manuale si automate.
Pentru simplul motiv ca exista multe cutii de viteze second hand si subansamble, marca si un modelul dorit spre achizitionare se pot afla printr-o simpla discutie telefonica.

De multe ori, exista persoane care au surpriza placuta de a gasi in motorul achizitionat de la firma noastra unul de putere mai mare, mai silentios si chiar cu un consum redus.
De acea speram ca fiecare sa aiba parte de experiente placute cu cumpararea de motoare si cutii viteze din dezmembrari auto de la noi.

Asadar, daca esti in cautarea de motoare din dezmembrari auto, un motor diesel sau un motor benzina, cauti o cutie viteze manuala sau automata, nu ramane decat sa apelezi numerele de telefon 0769 981 484 sau/si 0740 751 318.
Suntem deschisi oricarei convorbiri, iar o persoana autorizata iti va da toate detaliile necesare.
motoare din dezmembrari autocutii viteze dezmembrari auto