Sari la conținut

Modele noi si diferite de corturi rulote


Modele noi si diferite de corturi rulote, prin prezentari de model cort inchis complet, sau deschis, cu pereti detasabili si care nu au fost montate pe o rulota. Toate corturile prezentate sunt masurate pe circumferinta laterala a rulotei, cu dimensiuni pe sina din pamant in pamant.

Cort marca Walker

– Stare: nou;
– Lungime pe sina 820 cm;
– Latime in fata: 420 cm;
– Adancime: 250 cm;
– Schelet: aluminiu;

Un model cort rulota inchis, cu pereti laterali si frontali detasabili si care este util pentru campare in toate sezoanele. Are in componenta tot ce este necesar fixarii pe caroserie, incluzand sisteme fixare schelet (tarusi metal + plastic), sfori si alte accesorii.

Se ofera cadou o husa originala pentru roata de rezerva si un set care contine 2 folii plastic impotriva umezelii si murdariei cu dimensiunile 4 m x 6 m (vezi ultima imagine)!
Pret 380 euro!

Prima imagine este de prezentare a modelului de cort si este preluata dintr-un site anunturi Olanda.
cort nou marca walker pentru rulota cort inchis walker dedicat rulota pereti cort rulota culori cort rulota accesorii cort rulotahusa protectie roata rezervafolie protectie cort

Cort marca Ventura

– Stare: nou;
– Lungime pe sina 920 cm;
– Latime in fata: 440 cm;
– Adancime: 250 cm;
– Schelet: aluminiu;

Cort model inchis rulota fabricat sub licenta Isabella, este echipat cu pereti frontali si laterali detasabili pe fermoar ( poate fi folosit si ca terasa), perdele interioare, fusta inchidere pe rulota.
Vandut!
cort nou model inchis rulotacort inchis rulota

Model cort deschis rulota

– Stare: nou;
– Lungime pe sina: 9 metri;
– Culori: gri + albastru;
Model cort deschis rulota, un cort care se afiseaza impecabil si care detine un schelet din tevi de aluminiu si dispozitive de ancorare constand in tarusi si sfori. Nu a fost montat niciodata pe o caroserie de rulota.
Pret 300 euro!
model cort deschis rulota

Modele noi si diferite de corturi rulote

Toate corturile prezentate nu au fost montate pe rulota, doar au fost scoase din sacii respectivi pentru a se observa scheletele si culorile. Locatia acestor corturi de rulote este orasul Craiova, iar datorita dimensiunilor, nu se trimite prin firma de curierat!
Pentru cat mai multe detalii, exista numarul de telefon 0724 170 704