Sari la conținut

Model rulota Knaus fabricat anul 1994


Model rulota Knaus fabricat anul 1994, rulota second hand care se prezinta cu doua zone de dormit pentru o familie compusa din 4 persoane.
Caracteristici tehnice rulota
– lungime: 630 cm;
– latime: 210 cm;
– greutate totala 1100 kg;
– greutate proprie 886 kg;

Model rulota Knaus fabricat anul 1994

Model rulota Knaus fabricat anul 1994 este o rulota usoara, iar spatii interioare sunt dotate un coltar care se poate converti in spatiu de dormit si cu un altul in care exista doua canapele.
Bucataria detine un frigider dotat cu congelator marca Electrolux, o chiuveta apa si un aragaz cu trei arzatoare, peste care este pus un blat protectie.

Exista si o cabina de toaleta destul de spatioasa cu chiuveta, o toaleta fixa Thedford cu golire pe exterior si spatii depozitare.
Detine sistem de incalzire Truma.
Toate geamurile sunt perfect functionale si sunt dotate cu perdele, draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Are in dotare si un cort pe toata lungimea.

Mobila se prezinta intr-o stare foarte buna, fara probleme de aspect sau functionalitate.
Toate dotarile existente din rulota sunt functionale.
Exista certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) valabila.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

acest anunt a expirat model rulota knaus fabricat anul 1994model rulota knaus fabricat anul 1994model rulota knaus fabricat anul 1994 coltar knaus spatiu dormit knausinterior rulota knaus zona dormit cabina toaleta