Sari la conținut

Model rulota Adria 500


Model rulota Adria 500 fabricat in anul 2004 si care poate sa ofere un confort pentru 4/5 persoane, datorita celor doua spatii de odihna existente.
Ca si detalii tehnice:
– lungime 701 cm;
– latime 228 cm;
– greutate totala 1 500 kg;
– greutate proprie 1 175 kg;
– doua spatii;

Rulota Adria 500 este configurata la interior printr-un spatiu dotat cu coltar cu masa convertibil in spatiu de dormit si un pat matrimonial.
Bucataria se prezinta cu frigider cu compartiment congelator, chiuveta apa calda/rece, aragaz cu trei arzatoare si alte spatii vesela, sau de diverse utilizari.

Exista si o cabina de toaleta cu wc casetat si spatiu pentru dus si un sistem de incalzire Truma, care are in componenta optiune de recirculare a aerului cald.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Detine o multime de optiuni, fie depozitare, fie ca si accesorii.

Model rulota Adria 500 este foarte bine pastrat si se afla in conditii extrem de bune, cu toate utilitatile existente functionale.
Detine sistem mover, suport biciclete, un certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie tehnica (TÜV) noi.

Model rulota Adria 500

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

anunt expirat model rulota rulote adria lateral toaleta coltar aspect interior interior adria rulota modul bucatarie

Distribuie prietenilor