Prima pagină » Auto » Piese - Accesorii » Model oglinzi suplimentare rulota

Model oglinzi suplimentare rulota

Model oglinzi suplimentare rulota, dedicate pentru tractare rulota si cu optiune montare si reglare peste oglinda masinii.
Exista doua astfel de seturi de oglinzi, cu brat fixare standard si un altul cu brat ceva mai lung.
Lungime braturilor este de 25 cm (imaginea 2), respectiv 35 cm (imaginea 3).

Avantajul acestui model oglinzi rulota este acela ca la ambele brate exista posibilitatea de prelungire in exterior pentru o cat mai mare raza de vizualizare.
Sunt dedicate si pentru rulote care ies din gabarit, cum ar fi cele cu latime de 2,5 m, sau mai mare, reglatul lor permitant deplasarea sistemului de fixare catre exterior.

Model oglinzi suplimentare rulota

Montarea consta intr-o chinga reglabila si doua suruburi care permit strangerea pe carcasa oglinzii autoturismului, realizand o fixare cat mai sigura si fara trepidatii.
Cu oglinzile reglate corect, se poate mari raza de vizibilitate si se poate vedea mult mai bine ceea ce se intampla in jur.

Sunt oglinzi care nu distorsioneaza imaginea, observandu-se in ele aceeasi dimensiune cu originalul si astfel se pot estima bine distantele.
Reglate corect, aceste oglinzi ar trebui sa obtina un camp vizual perfect al soferului, necesar din pozitia normala de condus.

Sunt produs second hand import Olanda si in stare destul de buna.
Oglinzi rulota pret, indiferent de model, 120 lei!
Telefon 0724 170 704
Model oglinzi suplimentare rulota Model oglinzi rulota oglinzi suplimentare