Prima pagină » Diverse » Anunturi Diverse » Medicina Muncii in Craiova

Medicina Muncii in Craiova

Medicina muncii in Craiova, constand in consultatii CAS, Medicina Muncii, Fizioterapie, Ecografie, Ecodoppler, Endoscopie, Colposcopie, DEXA, Fisa auto, etc..
Acestea sunt doar cateva dintre servicii medicale private oferite de catre Policlinica M&M Craiova.

Este important să rămânem sănătoşi, să avem grijă de noi pentru a avea o viaţă frumoasă şi sănătoasă. Astfel, un control medical anual este mai mult decât necesar. Cu cât înaintam în vârstă, se impune ca analizele medicale să facă parte din stilul nostru de viaţă. Dacă vom face control la timp, putem preveni cele mai multe boli.

Medicina Muncii in Craiova

Policlinica M&M Medical din Craiova îţi pune la dispoziţie servicii medicale clinice şi chirurgicale. Cu o experienţă vastă şi de durată, aici poţi face un control pentru oftalmologie, reumatologie, hematologie, ginecologie şi multe altele.

Eşti angajat la un nou loc de muncă, sau doar ai nevoie de un control anual pentru medicina muncii Craiova, Policlinica M&M Medical va sta la dispoziţie cu prevenirea, depistarea și dispensarizarea bolilor profesionale și a celor legate de profesie, a accidentelor de muncă, precum și menținerea sănătății și a capacității optime de muncă a angajaților.
Tot aici completaţi şi fisa auto în vederea susţinerii examenului auto sau schimbării permisului de conducere.

În perioada verii este bine să avem grijă şi de pielea noastră, să nu ne expunem foarte mult la soare. Astfel un control dermatologic este necesar la începutul sezonului estival. Secţia de dermatologie din cadrul Policlinicii M&M Medical vă oferă consultații în vederea diagnosticării şi tratamentului oricăror afecțiuni dermatologice şi venerice, prin analize de laborator specifice, biopsii, intervenții chirurgicale ale micilor tumori cutanate, electrocauterizări, atât la adulţi cât şi la copii.
Să nu uităm şi de secţia de obstetrica ginecologie, unde puteţi beneficia de consultaţii de specialitare, recomandări de tratamente pentru afecţiuni acute sau cronice şi investigaţii paraclinice cum ar fi ecografie pelvina şi endovaginala.

Alte două secţii foarte importante sunt cea de osteodensitometrie şi de optică medicală. Faceţi control anual pentru a preveni la timp orice problemă medicală.
Policlinica M&M Medical din Craiova va sta la dispoziţie cu servicii medicale private si pentru orice control aveţi nevoie!

Adresa noastra este Strada Doctor Nicolae Ionescu Sisești 19A (langa Pelendava).
Telefon 0351 421 543  /  0771 254 316
Ne puteti descoperii si in Facebook!
Medicina Muncii in Craiova