Prima pagină » Prestari Servicii » Firme-Afaceri-Servicii » Magazin baterii auto Craiova

Magazin baterii auto Craiova

Magazin baterii auto Craiova, reprezentat prin firma ANI AUTO SPORT, se afla situat in Craiova, pe Bulevardul Carol I 108-110.
Este cel care ofera baterii si acumulatori auto pentru toate tipurile de autoturisme.
Ofertele constau intr-o gama completa de marci consacrate ale unor renumiti producatori de acumulatori.
Sunt prezente firmele Bosch, Varta, Macht, Caranda, Rombat, etc., fiind marcile cele mai cerute in mare parte pe piata auto.
Obiectivul nostru nu este altul decat acela de a satisface cele mai exigente comenzi ale clientului, prin diverse optiuni.

Astfel, oferim seriozitate, calitate, disponibilitate, promptitudine, si acumulatori auto la preturi cat mai ieftine si cat mai corecte.
Suntem o firma profesionista care ofera servicii de livrare si montare in ceea ce priveste gama de acumulatori auto pentru cei din Craiova si nu numai.
Dorim sa ne dezvoltam in asa fel incat sa nu facem rabat la principiile orientarii spre client, prin servicii la standarde cat mai performante si cu cele mai avantajoase preturi.

Se poate alege bateria potrivita chiar sunand la numarul de telefon 0722 143 243, unde se va raspunde la toate intrebarile.
Magazin baterii auto Craiova, este locul unde suntem mereu prezenti pentru a recomanda cel mai bun acumulator auto pentru masina detinuta.
Magazin baterii auto Craiova Magazin baterii auto Craiova acumulatori auto