Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Knaus 500 anul 2004

Knaus 500 anul 2004

Rulota Knaus 500 anul 2004, rulota second hand cu doua spatii de odihna si care ofera un confort pentru o familie compusa din 4/5 persoane.

Detalii tehnice generale:
– lungime 732 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1130 kg;
Modelul Knaus 500 este oferit spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Caracteristici Knaus 500 anul 2004

Rulota Knaus 500 se prezinta cu un spatiu dotat un pat fix si un altul echipat cu un coltar mare, care se poate converti in spatiu de dormit.

Bucataria se prezinta cu frigider dotat cu congelator, o chiuveta apa calda/rece, cuptor pe gaz si un aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie.
Alaturi de patul fix exista si o cabina de toaleta spatioasa, in care se afla o toaleta fixa Thedford cu golire pe exterior, la intrare fiind amplasata o chiuveta apa rece/calda.
Detine sistem de incalzire Truma dotat cu ventilatie.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu perdele, draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare, fiind o rulota extrem de curata.
Este dotata cu un sistem mover, cort pe toata lungimea si multe alte caracteristici ce sunt esentiale pentru o rulota second hand a anului 2004.
Exista certificat pentru viteza de 100 km/ora si inspectie (TÜV) valabila pana la data de  03.2021.

O rulota foarte bine întretinuta, cu proprietari nefumatoari, fara  probleme de umiditate si se vinde cu proba la toate utilitatile in momentul instrainarii.

Oricare alte detalii la numarul de telefon 0049 171 4509571
Vorbim limba romana!

Chiar si în aceasta perioada datorata Covid-19, dorim sa fim prezenti la firma pentru clientii nostri.
Vizitarea oricarei rulote este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
anunt expirat Knaus 500 anul 2004 rulota second hand rulota second hand knaus-coltar knaus la interior knaus-bucataria rulota second hand aspect interior pat si toaleta