Prima pagină » Diverse » Anunturi Diverse » Haine ieftine catei

Haine ieftine catei

Haine ieftine catei, imbracaminte cu un design special care face sa fie foarte usor de pus si de dat jos, cu oferta la cele mai mici preturi.
Aceste haine pentru caini nu sunt doar un trend, deoarece tot mai mulți experti si medici veterinari recomanda folosirea lor in anotimpurile reci, pentru protectia contra frig, vant sau umezeala.

Astfel, pentru a le oferi confortul si protectia necesara în sezonul rece, venim cu oferta de culori disponibile de negru, albastru si rosu si cu marimile 4 XL si 5 XL.
Imbracamintea unui animal de companie nu numai ca ofera protectie pentru ca afara bate vantul, sau este frig, dar pur si simplu se poate descoperii ca este un catel imbracat cool.

Haine ieftine catei

Unul dintre beneficiile purtarii acestei gen de imbracaminte este ca acesta ofera si o protectie a canapelelor si mochetei, retinand o mare parte din parul cazut de la animal tau.
Costumele tematice pentru animale sunt decoratiuni indispensabile, asa ca daca ai un amic/prieten care are un astfel de animal de companie, un astfel de echipament este un cadou perfect.

Produsele oferite sunt noi, livrarea se face in tara cu ramburs, prin posta sau curier, iar  locatia este oras Craiova.
Oferim factura, garantie, seriozitate si promptitudine.

Pret 40 lei!
Oricare alte detalii la numarul de telefon 0742 223 957
Haine ieftine catei