Sari la conținut

Frigider original rulota sau autorulota


Frigider original rulota sau autorulota, asemanator celor de apartament care functioneaza pe 220 V si care nu necesita nicio grila de ventilatie taiata in caroserie. Trebuie doar lasat un spatiu de 2-3 cm intre perete si partea din spate a frigiderului.

Detalii frigider

– Locatie: Lipova-Arad;
– Stare: second hand;
– Destinatie: accesorii;


Dimensiuni si Greutate

– inaltime: 80/83 cm (in functie de reglajul picioarelor);
– latime: 48 cm;
– adancime: 50 cm;
– greutate: 23 kg;

Informatii utile

– Carcasele frigiderelor sunt NOI si provin din zona frigiderelor de uz casnic (Heinner, Arctic, Albatros, Daewoo, etc), de ultima generatie (clasa A+ / A++) in ceea ce priveste izolatia termica pentru un consum cat mai redus de energie dar si eficienta in cazul folosirii la temperature exterioare ridicate si spatii inguste;

– Compresorul de 220 V original al frigiderului este inlocuit cu un motor compresor inteligent, din gama Sikelan, care functioneaza direct, atat la 12 V cat si la 24 V;
– Compresorul este NOU si este proiectat pentru a putea fi folosit atat in mers (cand rulota/autorulota e condusa) cat si in stationare;


– Compresorul frigiderului este silentios;
– Frigiderul la 12/24V convertit poate functiona si la 220 V daca se foloseste un redresor;
– Usa frigiderului nu se deschide in mers fiind dotata cu un magnet foarte puternic;
– Functioneaza cu agent refrigerant R600a;

– Datorita agentului frigorific raceste foarte repede si se comporta la fel de bine chiar si daca afara sunt temperaturi de 30-35 grade Celsius;
– Compresor cu protectie impotriva descarcarii totale a bateriei;
– Termostat original, ajustabil;
– Culoare: in general alb, dar se poate comanda si pe negru;

Frigider original rulota sau autorulota

Capacitate de 91 L total (Volum frigider – 84 L si Volum congelator – 7 L)

Datorita dimensiunilor reduse se incadreaza perfect in orice spatiu disponibil (mai ales in locul frigiderelor trivalente din dotare rulote) si ofera o capacitate de incarcare suficienta pentru nevoile zilnice.

Temperaturi uzuale

In ceea ce priveste alegerea unui frigider pentru o rulota/autorulota/camper e bine de stiut ca un frigider cu compresor va fi intotdeauna mai eficient, ca racire, decat unul care functioneaza prin absorbtie (frigidere trivalente).
Astfel temperatura din congelator ajunge in maxim 20-30 minute la -18/-20 grade si 3-4 grade Celsius in frigider si aceasta doar utilizand termostatul pe treapta 1 sau 2.

Compresor de protectie

Dispune de compresor de protectie impotriva descarcarii totale a bateriei si care nu se opreste (nu trebuie oprit) in mers.
Compresor nou cu functionare pe 12/24V, cu sistem integrat de protectie a bateriei (compresorul se va opri automat daca bateria se descarca sub un anumit prag si reporneste tot automat dupa incarcarea bateriei).
Compresorul frigiderului va functiona, fara probleme, in mers, chiar daca se afla intr-o rulota/autorulota care circula pe un drum cu denivelari, curbe, drumuri forestiere, etc.

Agent refrigerant

R600, net superior, ca racire si consum de energie la temperaturi ridicate afara (mai ales pe timp de vara) amoniacului specific frigiderelor traditionale, trivalente din dotarea rulote/autorulote.

Consum redus de energie

Consum redus de energie si cu o eficienta ridicata in cazul utilizarii unui sistem fotovoltaic.
Consum energie: 3-3,5 A la 12 V 36-42W si 1,5-1.75 A la 24 V (28-36W).
In cazul utilizarii unui kit fotovoltaic, cu cel putin un panou fotovoltaic de 100 W, posibilitatea descarcarii bateriei auto/solare astfel incat frigiderul sa nu mai functioneze tinde spre zero.

Control mecanic cu termostat ajustabil

Setezi simplu si rapid temperatura din compartimentele de racire si congelare.
Cand temperatura de racire ajunge la treapta setata a termostatului, frigiderul se opreste (functioneaza asemenea unui frigider la 220 V, de apartament).

frigider original rulota sau autorulota
Deoarece exista mai multe variante de frigidere, oricare alt detaliu poate fi aflat printr-un click pe Frigider original rulota sau autorulota, sau la numarul de telefon 0745 328 854

Distribuie prietenilor