Sari la conținut

Expresor cafea Jura Impressa S9 Avantgarde


Expresor cafea Jura Impressa S9 Avantgarde, un aparat cafea revizionat complet, schimbare garnituri,  decalcefiat si curatat.

Aparatul expresor cafea este Swiss Made si poate prepara una sau doua cesti de cafea, de o calitate excelenta si profesionala, fiind este cea mai avansată si versatila versiune.

Caracteristici Expresor cafea Jura Impressa S9 Avantgarde

Butonul pentru Cappuccino si latte Macchiato, asigura crearea sortimentului preferat, la atingerea unui buton, fara sa fie necesar ca ceasca sa fie mutata.
Butonul magic este cel care permite personalizarea bauturii in timp ce este preparata, in functie de dimensiunea canii si de taria cafelei.
Se pot alege intre 5 niveluri diferite, in functie de preferinte.

Efectul de iluminare creaza o lumina placuta si aurie ce inconjoara deopotriva cafeaua si ceasca, totul pentru o ambianta perfecta.

Functie de preincalzire permite servirea de cafea fierbinte de la prima cana (sub 20 secunde de la prima atingere pana la temperatura optima).

Functie de dispersare prin care cafeaua incepe a fi dispersata in mod egal din prima secunda, oferind astfel o aroma distincta la baza.

Rasnita conica (6 viteze) reprezinta modalitatea optima de a extrage, in intregime, toate aromele si uleiurile naturale din cafea, spre deosebire de modelele clasice cu palete metalice
Filtru CLARIS, un beneficiu omis de multi, asigura ca apa este perfect curata inainte sa atinga cafeaua proaspata. Are PH-ul neutru pentru a nu distorsiona aroma finala.

Tehnologia I.P.B.A.S. in urma unui proces propriu JURA, aceasta tehnologie amplifica la maxim aroma cafelei.
Rasnita macina boabele la finetea dorita.
Palnia de alimentare separata face posibila utilizarea si de cafea macinata.

Reglabil în înaltime prin vârfurile duble de cafea ce ajusteaza în înălțime de la 7 cm la 11 cm , oferind posibilitatea de a utiliza o mare varietate dimensiuni de cupa.

Detine dispozitiv de spumat laptele automat.
Cantitatea de apa poata fi setata individual.
Afisajul electronic avertizeaza daca aparatul are nevoie de apa in rezervor, daca recipientul pentru zat trebuie curatat, daca trebuie clatit, sau decalcifiat.
Contorul incorporat va afiseaza numarul de cafele preparate pentru o evidenta sigura.

Aparat cafea Jura Impressa S9 pret 2 000 lei!
Pretul este usor negociabil, nu accept schimburi.
Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telelefon 0761 339 179
expresor cafea jura impressa s9 avantgarde