Prima pagină » Diverse » Anunturi Diverse » Elefant de pluș Cucu Bau

Elefant de pluș Cucu Bau

Elefant de pluș Cucu Bau, jucaria perfecta pentru bebelusi si copii mici, prevazuta cu butoane pentru selectarea modului de joc prin atingerea carora copilul poate interactiona cu jucaria.
Reprezinta o simpla modalitate prin care copilasul tau isi va dezvolta abilitatile fine motorii, prin coordonarea ochi – mana.

Astfel, cand se apasa piciorul drept al elefantului, se va auzi cum elefantul fredoneaza cantece, iar in acelasi timp, elefantul Cucu Bau intinde si strange urechile.
Prin apasarea piciorului stang, se va auzi un cantecel vesel in limba engleza, iar copilul, cu siguranta, va bate din palme, se va invarti si va imita miscarea urechilor impreuna cu elefantelul.

Elefant de pluș Cucu Bau

Este o jucarie care va elefantul va uimi cu siguranta orice copil, de la 0 la 6 ani si chiar peste.
Este fabricata din tesatura de poliester de cea mai bună calitate si este umpluta cu pluș. Acest material il face moale si sigur, perfect pentru joaca bebelusului.

Design-ul si cantecele pot promova dezvoltarea intelectului, abilitatile unui copil de a canta și de a vorbi.
Jucaria se afiseaza cu o dimensiune perfecta de 30 cm, fiind excelenta pentru copii, pentru a-l putea strange, a-l îmbratisa si a-l transporta.

Se poate juca jocuri de-a v-ati ascunselea cu copilul, pentru a-l face fericit si totodata ajuta copiii, pastrandu-i distrati ore in sir.
Este cel mai bun si indicat cadou pentru copii!

Produsul este nou si se afla localizat in Craiova!
Livram in tara prin posta sau curier, cu factura si garantie 6 luni.

Pret jucarie 90 lei!
Oricare alte detalii la numarul de telefon 0742 223 957
Elefant de pluș Cucu Bau