Sari la conținut

Drona KY101 cu camera HD


Drona KY101 cu camera HD, cu telecomanda si control prin WIFI, dotata cu transmitator 4 canale si giroscop cu 6 axe, pentru un control usor si stabil.
Detineo camera 4K de inalta definitie, aspect ce ofera o imagine clara pentru surprinderea momentelor memorabile.

Timpul de zbor, pe o perioada de 20 minute si sistemul de control de la distanta de 100 m, permit realizarea unei experiente de zbor minunata.
Modul de mentinere a altitudinii face mai usor controlul pentru incepatori si mai stabil pentru fotografiile aeriene, iar optiunea Headless rezolva complet problemele legate de pierderea orientarii.

Drona KY101 cu camera HD

Decolarea / aterizarea / oprirea dintr-o tasta face ca acesta drona sa fie foarte potrivita pentru a putea fi folosita de un incepator.
Cu functie de intoarcere la baza automata, drona poate gasi usor drumul spre casa.

Modul de control al gravitatiei permite sa o dirijati inainte / inapoi / stanga / dreapta prin inclinarea telefonului mobil.
Controlul Wifi este folosit pentru a realiza transmisia in timp real a videoclipurilor, prin asocierea aplicatiei mobile la wifi-ul dronei.

Cand se face gestul de mana VICTORY, sau gestul de mana PALM, in fata dronei la o distanta de 2 metri, automat va fotografia sau va inregistra video.

Camera foto 4K HD de inalta calitate permite surprinderea de momentele remarcabile, iar camera cu unghi larg de 110 ° ajuta la realizarea de imagini mai clare intr-o vedere larga.
Este extrem de usor pentru sa se obtine imagini sau videoclipuri de calitate prin gesturi.

Produsul este NOU, iar locatia este oras Craiova.
Pret 200 lei!
Orice detalii la numarul de telefon 0742 223 957
drona ky101 cu camera hd