Sari la conținut

Dezmembrari Audi A6 2006


Dezmembrari Audi A6 2006, un autoturism second hand cu volan pe dreapta, import Anglia si care detine motor diesel capacitate 2000 cm³. Autoturism cu caroserie berlina, neavariat, de la care se dezmembreaza oricare piesa auto, sau element caroserie.

Firma care se ocupa cu astfel de dezmembrari auto este in apropriere de Craiova, in localitatea Bratovoesti. Suntem un parc de dezmembrari auto care comercializeaza o gama larga de piese auto si accesorii second provenite din dezmembrari autoturisme si autoutilitare.

Dezmembrari Audi A6 2006

Audi A6 C6, 2.0 tdi din 2006, 140 cp, motor BLB, turbosuflanta, radiator apa, radiator clima, intercooler, piese caroserie, abs, faruri, cutie de viteze, bord, airbag-uri, calculator motor, chiuloasa, compresor clima, pompa servo, injectoare, pompa tandem, amortizoare, arcuri, usi, geamuri, parbriz, scaune fata, tapiterii usi, jante aliaj, etc.

Daca se doreste o oferta speciala pentru o alta piesa din dezmembrari, intrebati la numerele de telefon 0769 981 484 si/sau 0740 751 318 si despre alte marci auto.

‭Gasiti in stocul nostru diverse piese pentru o intreaga varietate de modele auto, cum ar fi cutie de viteze, motor, subansamble motor, elemente caroserie, usa, oglinda, far, stop, bara fata, interior, plansa bord, volan, etc. si nu ramane decat sa intrebati.
dezmembrari audi a6 2006