Sari la conținut

Dethleffs 500 LyfeStyle


Dethleffs 500 LyfeStyle, rulota second hand din parc rulote si care se prezinta printr-o configuratie cu doua spatii de dormit si cu un confort oferit pentru 4/5 persoane.
Este oferita spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Detalii tehnice rulota:
– lungime: 715 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1275 kg;
– greutate proprie 1090 kg;

Dethleffs 500 LyfeStyle

Spatii de odihna sunt oferite de un coltar mare si spatios la intrare in stanga si un pat matrimonial care se poate separat pentru intimitate printr-o usa glisanta.
Bucataria moderna detine un frigider Electrolux dotat cu congelator, chiuveta apa calda/rece, aragaz cu trei arzatoare si protejate cu geam.
Detine sistem incalzire cu distribuție de aer cald (Trumatic) si boiler de apa calda (Truma).
Este dotata cu un sistem mover, terasa Omnistore pe toata lungimea si multe alte caracteristici pentru o rulota a anului 2005.

Inspectie tehnica (TÜV) si testarea gazelor sunt noi, impreuna cu Certificat omologare pentru viteza de 100 km/h.
Rulota second hand este într-o stare perfecta din punct de vedere tehnic si estetic, foarte bine pastrata si extrem de spatioasa.
Toate utilitatile cu care este dotata, sunt testate in momentul achizitionarii.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

acest anunt a expirat dethleffs 500 lyfestyle dethleffs 500 lyfestyle dethleffs 500 dethleffs lyfestyle interior coltar bucatarie vedere de ansamblu aspect interior pat fix