Sari la conținut

Despre noi


Pagina Despre noi a site-ului anuntdivers.ro doreste sa fie punctul in care sa existe o conexiune intre administratorii acestui site si autorii anunturilor.
Este locul care informeaza pe oricare utilizator ca in spatele site-ului lucreaza o echipa din Craiova, dedicata sa ii asigure o experienta placuta pe parcursul unei vizite.
Deocamdata suntem doar doi, dar avem experienta a tot ceea ce inseamna un site de anunturi si suntem hotarati in totalitate.
Anunturi Diverse Gratuite se poate considera un proiect lansat pe WordPress la  inceputul acestui an 2020, iar subiectele abordate doresc sa devina cat mai interesante si bineinteles cat mai cunoscute.

Misiunea noastra

Asa cum s-a mentionat in blog, site-ul Anunturi Diverse Gratuite se poate considera un proiect in care se ofera alegeri directe si simple de publicare.
Ideea realizarii unui altfel de proiect este in general pentru persoanele care nu au o prezenta online in  totalitate, dar mai ales pentru prieteni.
Suntem mai mereu atenti atunci cand vine vorba despre nevoile fiecaruia si dorim sa optimizam cat mai mult un anunt online.
Indiferent de cat va fi, sau nu, apreciat acest proiect, cu siguranta serviciile oferite vor da mereu un plus oricarei postari.
Ne place enorm ceea ce facem si credem ca pentru utilizatorii din site va fi mereu o remarca la munca noastra.


Cui ne adresam

Ne adresam acelor persoane care nu stapanesc indeajuns ceea ce inseamna internet, dar in general, catre prieteni si cunostinte realizate de-a lungul vremurilor.
Ne dorim ca fiecare sa-si imagineze ca va obtine o clasarea pe primele pagini în rezultatele motoarelor de cautare, datorita procedurilor de SEO practicate.

Lucrati cu noi

Lumea in online se schimba în permanenta, iar adaptarea este totul.
Daca vremurile ne-au invatat ceva, este faptul ca cei care evolueaza si se adapteaza mai rapid, mereu vor progresa.
Pozitionarea noastra pe piata de anunturi este si va fi rezultatul unei politici bazata pe cateva principii clare.
Serviciile oferite, in functie de nevoile fiecaruia, sunt insotite de onestitate si responsabilitate sociala, in toate actiunile pe care le intreprindem.
Ne dorim sa fim o echipa de profesionisti independenti si bine motivati.
Singurul scop comun este sa putem sa oferim ce are nevoie fiecare pentru a dezvolta un anunt postat.

In final

Nu ramane decat ca fiecare potential utilizator sa acceseze pagina Adauga Anuntul Tau, sa rasfoiasca cu atentie continutul si cu siguranta serviciile oferite vor fi satisfacute.
Economiseste timp si incearca sa faci bani prin produsele postate, sau prin promovarea afacerii tale.
adauga un anunt

Scrie-ne oricând, salut@anuntdivers.ro