Cutie dedicata transport animal companie

Cutie dedicata transport animal companie, un model marca TowBox V1 Dog Negru care se pozitioneaza pe carligul de remorcare al masinii.
TowBox V1 Dog Negru este varianta adaptata la transportul animalelor de companie de o maniera comoda si sigura, fara a periclita siguranta soferului.

Specificatii cutie portbagaj:

* Culoare: Negru;
* Material: Polietilena;
* Greutate produs: 25 Kg;
* Greutate maxima suportata: 54 kg;
* Volum: 280 L;
* Inaltime: 58,5 cm;
* Latime: 64 cm;
* Lungime: 108,5 cm;
* Continut pachet: 1 x Cutie Portbagaj;
* Tip montare: Pe carligul de remorcare;
Deschidere: Prin spate;
Sistem de prindere al cutiei: Prindere rapida cu maneta;

Observatii:
Cutie dedicata transport animal companie este echipata cu roti rabatabile, ajustabile pe inaltime pentru transport facil la masina;

Animalul de companie este transportat fara a produce eventuale daune în timpul transportului, cum ar fi distrugerea tapiteriei, mirosuri neplacute, etc.
Aceasta cutie portbagaj este prevazuta cu orificii de aerisire, iar spatiul interior poate fi accesorizat cu separator, cusca, podea anti-umezeala.

TowBox V1 Dog Negru este solutia ideala pentru vânatorii care trebuie sa-si transporte în conditii de siguranta câinele de vânatoare, dar poate fi folosita si pentru transportarea altor animale (pasari mici, miei, iezi etc.).
Detine certificat medico-veterinar la nivel UE.

Cutie dedicata transport animal companie

-pozitionarea joasa usureaza mult operatiunea de urcare/coborare a animalului sau incarcare/descarcare a bagajelor;
-amplasarea in spatele masinii fereste cutia de curentii de aer, nefiind astfel efectata aerodinamica masinii si favorizand totodata economia de combustibil;
-nu creste inaltimea autovehicului (ceea ce ar fi putut sa va limiteze accesul in garaje sau parcari subterane);
-nu exista nicio restrictie de viteza maxima;

Towbox V1 DOG Negru este prevazuta cu un capac de dimensiuni generoase ce ofera un acces facil, iar pentru o usoara curatare, partea inferioara este prevazuta cu gauri de scurgere si este demontabila.
Cutia portbagaj vine complet asamblata si este echipata cu roti rabatabile ajustabile pe inaltime, fiind usor de transportat pana la masina chiar de o singura persoana.

Montarea pe sfera carligului de remorcare se face, de asemeni, foarte simplu, in interval de secunde. Este compatibila cu majoritatea carligelor de remorcare de pe piata.
Capacul cutiei, cat si sistemul de fixare pe carligul de remorcare sunt echipate cu sistem antifurt cu butuc si cheie.
Sistemul de rabatare, care echipeaza cutia, va asigura accesul la hayon / capota de portbagaj a masinii fara a detasa echipamentul de pe carligul de remorcare.

Cutia este fabricata din polietilena de densitate medie, care asigura rezistenta maxima la factorii de soc, iar platforma de sustinere este confectionata din otel de calitate, tratat anticoroziune.
Sarcina maxima care o poate transporta este de 50 pana la 54 de kg (in functie de model). Consultati sarcina verticala maxima care o permite carligul dvs. de remorcare!
Instalatia electrica a platformei este echipata cu mufa cu 13 pini (include luminile de marsarier si de ceata), fiind inclus si adaptor 13 / 7 pini, pentru masinile care au montata instalatie electrica cu priza de 7 pini.

Instalarea pe masina a acestui accesoriu de transport nu necesita omologare RAR, fiind un echipament tehnic independent, in conformitate cu directivele EC in vigoare.

Pret 2 833 lei!
Pentru detalii achizitie, click pe Cutie portbagaj
cutie portbagaj dedicata transport animal companie cutie portbagaj pe carlig remorcare