Ceara epilat 800 ml

Ceara epilat 800 ml, liposolubila si de unica folosinta, cu titaniu roz Roial si fabricata dupa o reteta benefica oricarui tip de piele.
Oferta este facuta de magazin online, cel care ofera o gama larga de aparatura si produse cosmetice.

Ceara vine ambalata in recipient metalic, oferind sterilitate maxima prin ambalajul special conceput, fiecare recipient are sistemul clasic de conserve cu cheit. Intre utilizari, se poate sigila flaconul cu ajutor capacelor de plastic pentru a evita expunerea la alergeni si mizerii in timpul depozitarii.

Ceara epilat 800 ml

Este unul dintre cele mai utilizate produse de catre cosmeticiene in cazul tuturor tipurilor de ten rigid, cu radacina figurul de par foarte groasa. Aceasta ceara este una dintre cele mai puternice, astfel lasa pielea perfect curata dupa o singura aplicare, indiferent de cat de gros este firul de par si cat de greu cedeaza la epilare.
Ceara este foarte maleabila si foarte calitativa. De asemenea este foarte usor de utilizat.

Ceara se aplica pe piele, dupa ce este lasata la incalzit timp de circa 20 minute in incalzitoarele speciale de 800 ml tip Liberty.
Nu se recomanda scoaterea continutului din ambalajul original pentru incalzire. Se recomanda aplicarea de ceara in sensul de crestere al firului de par, ca mai apoi extragerea impreuna cu pilozitatea sa se faca numai cu benzile de hartie speciale in sensul opus cresterii firului de par.
Este un produs fabricat in ITALIA, Roial!

Pret 35 lei!
Acest produs poate fi comandat accesand Ceara epilat UF titaniu roz 800 ml
ceara epilat 800 ml