Casa boiereasca ultracentral Craiova

Casa boiereasca ultracentral Craiova, prin oferta vanzare apartament situat intr-o casa nationalizata, situata intr-o zona exclusivista a Craiovei, in zona Synevo – Il Calcio, restaurant Epoca. Oferta facuta de catre Agentie imobiliara Impact Imobiliare Craiova.

Detalii casa

– Rezistenta: Caramida;
– Apartament in vila;
– Numar camere exact: 3;
– Numar bucatarii: 1;
– Numar bai: 1;

Dotari si Utilitati

– Parchet:
– Faianta:
– Gresie;
– Curent;
– Internet;
– Centrala termica;
– Gaze;
– Canalizare;
– Apa;
– Gradina;
– Curte comuna;
– Curte;

Casa boiereasca ultracentral Craiova

Apartamentul este situat la parter inalt, camerele au apoximativ 3 m inaltime, podul putand fi transformat in mansarda (este foarte inalt). Apartamentul este decomandat, are 1 dormitor mare, un living foarte spatios, o baie si o bucataria generoasa.

Imobilul este construit din caramida, cu ziduri foarte groase, necesita renovare, nu este degradat ca si structura, dar necesita izolatie termica si tamplarie noua. Beneficiaza de toate utilitatile: gaz, apa, canal, incalzirea se face cu centrala proprie pe gaz. Imobilul este situat intr-o curte comuna, in care se mai afla doua case.

Pretabil pentru cabinete medicale, stomatologie, contabilitate, sediu firma, birouri, cabinete de avocatura, locuinta, etc. Comisionul agentiei noastre perceput de la cumparator este de 1% din pretul negociat.

Pret vanzare negociabil 100 000 euro!
Pentru detalii suplimentare despre Casa boiereasca ultracentral Craiova, va stam la dispozitie, prin numerele de telefon 0726 275 889 / 0745 638 212

casa boiereasca ultracentral craiova

Pentru mai multe imagini si detalii, click pe Casa boiereasca