Prima pagină » Utile » Vanzari pe timp de pandemie Covid-19

Vanzari pe timp de pandemie Covid-19

Vanzari pe timp de pandemie Covid-19 printr-un ghid simplu, pe motiv ca sanatatea si siguanta oricarei persoane este o prioritate majora.
Este un mic ghid care poate sa ajute in spatiul online si nu numai, astfel încat fiecare dintre noi sa iese cu bine din aceasta perioada dedorita de nimeni.

Vanzari pe timp de pandemie Covid-19

Deoarece detinem un site anunturi si exista mereu posibilitatea ca sa se incheie si tranzactii vanzator-cumparator, iata cateva din recomandari de care sa se tina mereu cont.
Indiferent de produsele afisate in site, cumparaturile online duc mereu la oferte si discutii.
Chiar daca descrierile produselor sunt destul de complete, iar unele imagini postate sunt destul de clare, un simplu apel video poate face o prezentare a produsului mult mai usor.
Este modalitatea prin care se reduce posibilitatea de a fi fata in fata, vanzator-cumparator.

Este recomandat ca oricare plata sa fie facuta online, iar inainte de a preda/primi coletul, este bine ca el sa fie dezinfectat.
Este o practica poate ajuta pe fiecare sa fie in siguranta si astfel sa poata sa existe incredere reciproca pe mai departe si de ce nu, chiar sa se revina in achizitionarea de alte produse.

Trebuie stiut ca firmele de curierat, dezinfecteaza frecvent coletele si spatiile unde ele sunt depozitate, iar agentii poarta masca si se dezinfecteaza frecvent pe maini. De regula, astfel de proceduri trebuie sa existe.
Totusi, in final, pentru o siguranta totala, recomandarea este ca o data ce produsul este primit, el sa fie dezinfectat.

Pandemia COVID a schimbat radical viata tuturor si nu ne ramane decat sa incercam sa ne obisnuim cu noile situatii.
Dincolo de preturi, de produse si de achizitionari, va exista, sau poate chiar este, o schimbare majora in ceea ce priveste modul in care vom face cumparaturi.
Ceea ce am incercat prin acest articol din blog, sunt de fapt doar cateva recomandari pe care le-am gandit, nu este ceva oficial, doar ca este bine sa se tina cont.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.