Prima pagină » Auto » Taxiurile negre londoneze nepoluante

Taxiurile negre londoneze nepoluante

Actualizat in data de 1 ianuarie 2021

Taxiurile negre londoneze nepoluante, sunt cele care vor contribui la reducerea poluarii prin lansarea unei versiuni electrice a acestor masini de transport persoane.
Noul model are o autonomie de pana la 300 de kilometri la o singura încarcare, poate transporta maximum cinci persoane şi este accesibil si persoanelor care folosesc scaune cu rotile.

Dynamo Taxi, fiindca despre acest model de taxi este articolul din blog, are un pret de 55.495 de lire sterline (aproximativ 71.400 dolari).

Taxiurile negre londoneze nepoluante

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a afirmat, intr-un comunicat publicat, ca discutiile cu taximetristii ce vor folosi vehicule electrice „reprezinta o parte esentiala a planurilor de a imbunatati calitatea aerului”.
Dynamo Taxi va accelera retragerea taxiurilor diesel poluante de pe străzile orașelor din Marea Britanie și îmbunătățirea calității aerului și va contribui la abordarea problemei urgente a climei și la crearea unei economii verzi”, a adăugat acesta.
Astfel, taxiurile negre londoneze devin nepoluante, deoarece majoritatea celor 20.000 de taxiuri negre autorizate din Londra sunt diesel.

Alaturi de faimoasele autobuzele rosii cu etaj si de metrou, taxiurile negre sunt o parte emblematica a transporturilor din Londra.
În ultimii ani, au fost mereu facute eforturi pentru a reduce impactul asupra mediului cu taxiurile negre londoneze nepoluante.
Londra a alocat 42 de milioane de lire sterline pentru a încuraja soferii sa achizitioneze vehicule care nu polueaza.
foto
Taxiurile negre londoneze devin nepoluante

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.