Sari la conținut

SEOmark-Agentie servicii SEO profesionale


SEOmark-Agentie servicii SEO profesionale, este o agentie de marketing din Bucuresti specializata in servicii SEO profesionale si optimizarea pentru Google a site-urilor. Daca si nevoie de trafic natural din Google, noi te putem ajuta! Oferim servicii de optimziare SEO flexibile – pentru aproape orice buget si orice nisa si practicam preturi corecte.

In ce consta optimizarea SEO si ce implica serviciile de optimizare ale unui site pentru Google?

Pe scurt, de fiecare data cand cineva cauta ceva in Google, motorul de cautare sorteaza site-urile relevante pentru acea cautare in functie de un scor pe care il calculeaza pentru fiecare site in parte. Ordinea in care apar site-urile este ordinea inversa a acelui scor. Prima pozitie are cel mai mare punctaj, a doua, mai putin si tot asa. Daca site-ul tau are un scor suficient de mare, atunci apari in prima pagina si atragi trafic.
Scorul dat de Google este compus din MULTE criterii – Serviciile de optimizare SEO ale unui site inseamna efectiv cresterea acelui scor – cat mai mult si la cat mai multe puncte.

De ce noi? De ce ai alege sa lucrezi cu agentia noastra de SEO?

La drum lung e important sa ai grija cu cine calatoresti, iar SEO este principala noastra modalitate de promovare. In jur de 60-70% din traficul SEOmark.ro este trafic natural (neplatit) din Google. Stim cum functioneaza Google si putem obtine rezultate si pentru site-ul tau.


SEOmark-Agentie servicii SEO profesionale

Oferim servicii SEO transparente si toate campaniile noastre de SEO pot fi urmarite si in timp real cu ajutorul unui utilitar oferit chiar de Google – Consola Google. Iti spunem ce trebuie urmarit si cum si, astfel, o sa vezi in timp real cum evolueaza traficul si pozitiile tale.
Tototodata, urmarim obiective pro-business pe termen lung. Daca tu castigi, castigam si noi si daca tu vinzi, vindem si noi. De aceea, facem tot posibilul sa iti oferim cele mai bune solutii si optimizari astfel incat sa ai trafic si sa vinzi.
Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile SEO pe care le oferim intra pe site!
Seomark-Agentie De Servicii Seo Profesionale

Distribuie prietenilor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *