Sari la conținut

Promovare prin publicare advertoriale


Promovare prin publicare advertoriale pe site, ca si optiune de promovare pentru firma (website) in mediul online. Publica articole pentru a beneficia nu numai de SEO off-page, dar si de o reala posibilitate de a obtine backlinkuri dofollow de inalta calitate.

Retine!

Oricare articol trimis spre publicare va fi publicat in maxim 3 zile, timp in care se va verifica originalitatea lui. Daca articolul este copiat, sau chiar tradus din alte surse, nu va fi publicat.

Promovare prin publicare advertoriale

Te ajutam la o vizibilitate mai buna in mediul online si la cresterea pozitiei in motoarele de cautare, prin publicarea unui articol sau mai multe. Articolul poate sa contina 2 link-uri catre site-ul care se doreste promovat sau catre oricare alt site, iar publicarea este gratuita (timp de 60 zile), perioada dupa care link-urile sunt sterse. Pentru a va fi afisat permanent in site, cu 2 link-uri promovate si afisare 60 de zile pe prima pagina, este necesara achitarea sumei de 5o lei, prin transfer bancar, folosind formularul din Pagina Contact.

Termeni si Conditii
– Titlul care face referire la articol;
– Un articol va contine cel putin 400 de cuvinte;
– Articolul nu va include mai mult de un link;
– Articolul nu trebuie sa contina informatii despre domenii ilegale, precum pornografie, hacking, droguri;
– Numar de telefon care va fi apelat pentru verificare (nu va figura in articol, decat daca apare in continut);


Editorii blogului
– au dreptul de a modifica continutul unui articol, astfel incât acesta sa respecte conditiile de acceptare, pentru a putea fi aprobat;
– au dreptul de a respinge aprobarea anumitor articole propuse spre publicare, care nu corespund standardelor noastre, fara sa fie obligati sa de-a explicatii;
– au dreptul de a adauga linkuri interne sau externe in articol, daca este cazul, precum si reclame Adsense;

Pentru toate cele afisate, daca exista nelamuriri, se trimite mesaj pe adresa de email salut@anuntdivers.ro, cu mentiunea Advertorial.

Trimite Articol

Adauga Imagine
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.

Promovare Online Prin Publicare Advertoriale