Sari la conținut

Primul serviciu acte auto gata completate


Primul serviciu acte auto gata completate, oferit de DocExpress, care este prima platformă online specializată în RCA și acte auto online sau cu livrare. Față de un birou clasic de acte auto serviciile DocExpress sunt mult mai flexibile. Întocmirea actelor auto a fost întotdeauna o bătaie de cap. Acum este mult mai simplu. DocExpress redactează setul complet de acte auto și livrează la tine acasă. Totul online, fără deplasare. Tare, nu?

Și acum sa le luam pe rând.
În primul rând nu trebuie să te deplasezi, totul se întamplă online. În al doilea rând programul platformei online este non-stop și serviciile pot fi accesate de oriunde ai conexiune la internet. În al treilea rând serviciile pot fi contractate de pe telefonul mobil sau de pe laptop/desktop. În al patrulea rând, actele auto întocmite prin platforma DocExpress sunt complete și nu doar contractul de vânzare cumpărare auto, respectiv toate actele vânzătorului auto (acte radiere auto) și toate actele cumpărătorului auto (acte înmatriculare auto).

Și nu în ultimul rând este prețul: vei plăti un preț absolut simular cu cel al unui birou clasic de acte auto care întocmește 1 singur document respectiv doar contractul de vânzare cumpărare auto.

Primul serviciu acte auto gata completate

În concret poți accesa servicul de acte auto online unde vei obține setul complet de documente in aproximativ 10 min. Acest serviciu necesită imprimarea documentelor de către Client in conformitate cu ghidul DocExpress.

Sau poți accesa cel mai nou serviciu din piața auto locală respectiv serviciul contract vânzare cumpărare auto care asigură transmiterea către utilizatori a actelor auto gata completate de DocExpress în vederea depunerii.

Pașii de urmat sunt foarte simpli: trimiți prin whatapp sau email copii dupa actele auto, respectiv după documentele vânzătorului auto și ale cumpărătorului auto și DocExpress îți va trimite setul complet de acte auto gata completate.

Serviciul contract vânzare cumpărare auto permite Clienților să aleagă dacă doresc să primească actele auto gata completate prin email sau prin curier, direct acasă. De menționat că transmiterea prin email a actelor auto presupune imprimarea de către Client a documentele în conformitate cu ghidului DocExpress.

Dacă se optează pentru livrarea prin curier atunci este și mai simplu: utilizatorii vor primi acte auto gata tiparite într-un dosar în care actele vor fi împărțite pe acte comune (vânzator și cumpărător auto), acte vânzator auto și respectiv acte cumpărător auto.


Actele auto transmise de DocExpress, indiferent de serviciul contractat sunt aceleași, respectiv:
– contract vânzare cumpărare auto;
– declarație fiscală pentru stabilirea impozitului/taxei pe mijloacele de transport;
– cererea de înmatriculare a autovehiculului;
– declarație de scoaterea din evidența DITL;
– cererea pentru eliberarea certificatului de atestare fiscală;
– ghidul DocExpress privind procedura vânzare-cumparare auto;

În plus, tot pe DocExpress se poate contracta și RCA-ul în completare la actele auto sau independent de acestea. Ofertele RCA vor include toate firmele care oferă polițe RCA în Romania, pe orice perioadă între 1 lună și 12 luni, cu sau fără decontare directă.

În concluzie acum știi ce ai de făcut când dorești acte auto sau RCA. Intri pe DocExpress și ești rezolvat. Te așteptăm cu drag!
Primul Serviciu De Acte Auto Gata Completate

Distribuie prietenilor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *