Sari la conținut

Parc dedicat vanzari auto


Parc dedicat vanzari auto Craiova, situat pe centura nord a orasului, se prezinta cu zeci de modele de masini second hand de productie germana si cu kilometri reali.

De ce acest parc dedicat vanzari auto din Craiova si nu un altul?
Pentru ca intotdeauna noi suntem cei care am incercat mereu sa gasim rezolvarea oricarei solutii. Reusim mai mereu ca fiecare cumparator sa se bucure de calitatea serviciilor oferite si prestate.

Parc dedicat vanzari auto

Avand in vedere cat de importanta este cunoasterea achizitionarii unui autovehicul second hand, reprezentantii parc auto verifica in detaliu oricare vehicul. Parcul nostru are o experienta de 12 ani in comercializarea de autoturisme second hand import germania, locatia fiind amplasata pe centura de nord a orasului Craiova.

Se poate asigura inmatricularea la cerere, contra cost, sau obtinerea de numere provizorii in cel mai scurt timp! Toate acestea pentru a se asigura de calitatea produselor vandute si pentru a oferi o imagine reala a ceea ce se doreste a fi achizitionat.


Pentru toti cei care doresc sa afle cat mai multe informatii, sau orice alt detaliu despre masini second hand, exista numerele de telefon
0761 851 170
0784 053 762
0768 224 719

Va multumim si va asteptam cu drag!
Click pe imagine si urmareste filmarea de pe Youtube.
Parc Dedicat Vanzari Auto

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *